ΠΑΟΚ – Αρης 0-1: Αφεντικό στη πόλη οι «κίτρινοι»

ΠΑΟΚ – Αρης 0-1: Αφεντικό στη πόλη οι «κίτρινοι»

Μετά τον Ολυμπιακό ο εκπληκτικός Αρης του Ακη Μάντζιου έσπασε και το αήττητο του ΠΑΟΚ τον οποίο νίκησε 1-0 στη Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League και τον «γκρέμισε» από την κορυφή της βαθμολογίας..

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία με τον Αρη βοηθούμενο από τον υπέρ του πολύ δυνατό αέρα στη Τούμπα να προσπαθεί να αιφνιδιάσει στις αντεπιθέσεις με Μορόν και Ντιαντί.

Στο 23’ ο Μόντσου λίγο έλειψε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο 28’ ο Τάισον έκανε το γύρισμα και ο Τισουντάλι από κοντά με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 36’ τη βολίδα στη κίνηση του Ντιαντί απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοτάρσκι. Στο 36’ ο ΠΑΟΚ έχασε την μεγάλη ευκαιρία όταν σε γύρισμα του Οτο, ο Κωνσταντέλιας φάτσα με το τέρμα πλάσαρε άουτ! Στις καθυστερήσεις σουτ του Κωνσταντέλια από πλεονεκτική θέση βρήκε λίγο σε πόδι αμυνόμενου και πέρασε ξυστά άουτ ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Μιχαηλίδη έφυγε λίγο άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αρης βγήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε δύο φορές με τους Ντιαντί και Σίστο στα πρώτα πέντε λεπτά. Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» με πλασέ του Τάισον ελάχιστα άουτ στο 53’. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις «πάγωσαν» τη Τούμπα στο 63’. Ο Μανού Γκαρθία πήρε τη μπάλα από ένα πλάγιο άουτ, μπήκε από πλάγια στη περιοχή και από πολύ δύσκολη θέση με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Κοτάρσκι κι έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στη συνέχεια, πέτυχε γκολ με τον Κωνσταντέλια στο 70’ αλλά ακυρώθηκε γιατί η μπάλα είχε βγει άουτ πριν κάνει τη σέντρα ο Οτο. Στο 85’ από κεφαλιά του Κεντζιόρα ο Μπάμπα εξ επαφής με προβολή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 86’ σουτ του Κωνσταντέλια μπλόκαρε ο Κουέστα.

O Γερμανός Χαρμ Οσμερς «κιτρίνισε» τους Βέλεθ, Μιχαηλίδη, Μ. Γκαρθία, Κουέστα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (69’ Καμαρά), Μπακαγιόκο (76’ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (76’ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (69’ Τσάλοφ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βελέθ (45’ Ρόουζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (74’ Σαβέριο), Μ. Γκαρθία (80’ Νταρίντα), Ντιαντί (74’ Σουλειμάνοφ), Μορόν (80’ Ζαμόρα).

 

Διαβάστε επίσης

Περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις μετα την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του μετανάστη στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα

Πακιστανός μετανάστης νεκρός ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα – Εικόνες-σοκ

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Τρεις φορές σε μια εβδομάδα κάλεσαν το ΕΚΑΒ για άγρια τραυματισμένους κρατούμενους

ΣΥΡΙΖΑ για θάνατο μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: «Να διερευνηθεί πιθανό ρατσιστικό κίνητρο»

Νέα Αριστερά μετά την αποκάλυψη Documento για τον νεκρό μετανάστη στο ΑΤ: Mην διανοηθούν να συγκαλύψουν τα γεγονότα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter