ΠΑΟΚ: Αίτημα για αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω Ευρώπης

ΠΑΟΚ: Αίτημα για αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω Ευρώπης

Ο ΠΑΟΚ έκανε επίσημο αίτημα στην Λίγκα για αναβολή του αγώνα της 4ης αγωνιστικής των Play offs του πρωταθλήματος με το Ολυμπιακό λόγω του Conference League. Το μόνο που απομένει είναι η τυπική έγκριση από την Super League. Ο Δικέφαλος κάνει χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο ΚΑΠ.

Ο κανονισμός προβλέπει πως ομάδες που φτάνουν στα προημιτελικά, ημιτελικά ή τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχουν αυτό το δικαίωμα και η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο αίτημα που αναμένεται να γίνει δεκτό.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα διεξαγόταν , ανάμεσα στα δύο κρίσιμα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League, που είναι προγραμματισμένα για τις 7 και 14 Απριλίου. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη καταπόνηση ανάμεσα στα δύο ματς με τους Γάλλους, αιτείται να αναβληθεί η μάχη με τους ερυθρόλευκους.

Σημειώνεται, πως ο ΚΑΠ προβλέπει ρητά: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα: α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter