ΠΑΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1, ήττα σοκ για τους πράσινους στην πρεμιέρα (Video)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο ΟΑΚΑ και γνώρισε ήττα σοκ με 1-0, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι, ο οποίος σκόραρε στο 52΄, ενώ είχε κερδίσει την κόκκινη από τον Ζέκα!

Έτσι οι Αρκάδες πήραν ένα τεράστιο διπλό και έβαλαν αρκετά δύσκολα στην ομάδα του Αλόνσο, η οποία λίγες ημέρες πριν γνώρισε και τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στα πέναλτι!

 

Το ματς:

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπήκε με διάθεση να αμυνθεί και πατουσε αρκετά στην περιοχή του Παναθηναϊκού στα πρώτα λεπτά και έχασε ευκαιρία στο 18΄ με τον Άνταμ να χάνει εξ επαφής κεφαλιά. Στο 20΄ ο Παναθηναϊκός έβαλε γκολ με τον Τέτε, ωστόσο ήταν σε θέση οφσάιντ, μετά από απόφαση του VAR. Στο 44΄ ο Τετέ έδωσε την μπάλα στον Μαξ και αυτή κατέληξε στον Τζούρισιτς, ωστόσο ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για το τριφύλλι, μιας και ο Ζέκα ανέτρεψε τον Κρέσπι και πήρε απευθείας κόκκινη. Μάλιστα, στο 52΄ από το συγκεκριμένο φάουλ ο Κρέσπι έστειλε την μπάλα στα πράσινα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός έκανε τριπλή αλλαγή στο 60΄, ωστόσο δέχτηκε γκολ στο 63, από τον Κρέσπι, που ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε ανεπιτυχώς να ισοφαρίσει και έτσι ο Αστέρας πήρε ένα τεράστιο διπλό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μαξ, Ζέκα, Μακσίμοβιτς, Βιλένα, Τετέ, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Αλάγκμπε, Γκατσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Καλτσάς, Άνταμ

 

Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν

Όταν ο Αλέν Ντελόν και η Μαριάν Φέιθφουλ έπαιξαν στην πρώτη ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους

Θα φάμε και πάλι… ακρίβεια με το τσουβάλι – Νέες ανατιμήσεις αναμένονται από Σεπτέμβριο

Ασφυξία από φόρους και πληθωρισμό της απληστίας

Γάζα: Στο Τελ Αβίβ σπεύδει ο Μπλίνκεν, με τη συμφωνία εκεχειρίας να είναι ακόμα μακριά

Τουρκία: Mαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Σμύρνη – Ζημιές σε κτίρια, δεκάδες τραυματίες (Videos)

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΣΥ: Ο Γεωργιάδης να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί

Ετικέτες