ΠΑΟ: Ανέβηκε στην τέταρτη θέση, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 2-0 του Ατρόμητου στην Λεωφόρο και με το «τρίποντο» της νίκης ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του τριφυλλιού ταλαιπωρούσαν την μπάλα και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να πατήσουν στην περιοχή του Γιαννιώτη. Ωστόσο, στην πρώτη ευκαιρία τους άνοιξαν το σκορ. Στο 30’ ο Αϊτόρ έβγαλε την σέντρα και ο Καρλίτος με ωραία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Στο 35’ οι πράσινοι άπλωσαν το παιχνίδι τους, ο Καρλίτος τροφοδότησε τον Αϊτόρ, αυτός έβγαλε συρτή σέντρα, αλλά ο Παλάσιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννιώτη από πλεονεκτική θέση.

Στο 48’ ο Αϊτόρ βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, αλλά καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία. Στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά με τον Σπιριντόνοβιτς, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Μπρινιόλι.

Στο 55’ το τριφύλλι έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Σάντσες έβγαλε την σέντρα, ο Καρλίτος πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Γιαννιώτης αποσόβησε τον κίνδυνο.

Η νίκη «κλείδωσε» για τους πράσινους στο 75’. Ο Παλάσιος με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-0.

Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιγιαφάνιες, Βασιλαντωνόπουλος, Μουνίθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σάρλια (82’ Σένκεφέλντ), Πέρεθ, Μαουρίσιο (65’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (84’ Βιτάλ), Καρλίτος (65’ Μακέντα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Στρούγγης (68’ Μπετινέλι), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (79’ Ντένιτς), Χαρίσης (68’ Νάτσος), Καστεγιάνο, Μουνίθ (79’ Γκαλβάο, 88’ Τζαβίδας), Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης.