Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 0-3: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 0-3: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες (0-3 τον Πανσερραϊκό) στην 22η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Οι «πράσινοι» που πάνε την ερχόμενη Τετάρτη ξανά στη Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, προηγήθηκαν γρήγορα στο σκορ και στη συνέχεια έκαναν περισσότερο οικονομία δυνάμεων ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους από μια στημένη φάση, Κόρνερ του Μπερνάρντ κεφαλιά του Βέρμπιτς δοκάρι και μέσα (0-1). Το γκολ ελέγχθηκε για την πιθανότητα ο Βέρμπιτς να έχει κάνει φάουλ στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση…

Οι «πράσινοι» είχαν από την αρχή τον έλεγχο στο παιχνίδι και απειλούσαν με αιχμή τον Μπερνάρντ ο οποίος στο 31’ δημιούργησε και το 2ο γκολ της ομάδας του απλοποιώντας μια και καλή τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος έκλεψε από τον Θυμιάνη, τροφοδότησε τον Παλάσιος, ο οποίος πέρασε τον αμυντικό των Σερραίων και πλάσαρε τον Χοβάν για το 0-2.

Ο Πανσερραϊκός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 45’. Μετά την απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα των «πρασίνων», ο Ντανκερλούι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έριξε τον ρυθμό καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη αλλά παρ’ όλα αυτά είχε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 74’ είχαμε διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Βιλένα έπιασε την κεφαλιά με τον Χόβαν να αποκρούει και στη συνέχεια ο Μπερνάρ σούταρε, αλλά ο Χοβάν μπλόκαρε. Στο 90’ μπήκε στο ματς ο Γερμέγεφ και δύο λεπτά μετά διατήρησε την παράδοση που τον θέλει με ελάχιστες τελικές να βρίσκει διχτυα. Εκανε το τελικό 0-3 με το έκτο το γκολ σε 8 τελικές συνολικά!

Ο διαιτητής Βεργέτης «κιτρίνισε» τους Τομάς, Ουεντραόγκο, Πεταυράκη, Μορέιρα, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Διαμαντής (25’ Σοφιανός), Στάικος (84’ Γούλερι), Ουεντραόγκο (46’ Πεταυράκης), Μορέιρα, Ουάρντα, Τομάς (69’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς (69’ Μπετανκόρ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ούγκο, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ, Βιλένα (90’ Μαντσίνι), Ζέκα, Παλάσιος (85’ Λημνιός), Βέρμπιτς (57’ Κώτσιρας), Μπερνάρ (85’ Σένκεφελντ), Σπόραρ (90’ Γερεμέγεφ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter