Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-0: Την εκτέλεσε με 10 παίκτες

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-0: Την εκτέλεσε με 10 παίκτες

Μετά από 33 χρόνια (Μάρτιος 1991) ο Πανσερραϊκός των 10 παικτών από το 26′ νίκησε 1-0 την ΑΕΚ,στο κατάμεστο γήπεδο των Σερρων (παρουσία και σχεδόν 4.000 οπαδών  της Ενωσης) στην 9η αγωνιστική της Super League.

Οι Σερραίοι μπήκαν δυνατά στο ματς και αφού απείλησαν δύο φορές με τον Τέρζιτς στο 22′ κέρδισαν πέναλτι σε κράτημα του Οερέιρα στον Ντέλετιτς μετα από έλεγχο του VAR. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπετανκόρ και άνοιξε το σκορ (23′). Ομως οι γηπεδούχοι τέσσερα λεπτά μετά έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τέρζιτς (μέσω VAR) για σκληρό μαρκάρισμα στον Λαμέλα

Το ματς πήρε φωτιά, η ΑΕΚ πίεσε πολύ κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Πιερό, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι, ενώ ο Πανσερραϊκός λίγο έλειψε να πετύχει κι άλλο γκολ σε βολίδα του Μπετανκόρ που σταμάτησε στο δοκάρι του Στρακόσια.

Στο β’ μέρος ο Αλμέιδα έριξε στο ματς τον Πινέδα αντί του Μουκουντί κι έκανε την ΑΕΚ ακόμα πιο πιεστικη. Ο Πινέδα έχασε ευκαιρία στο 50′ και στο 57′ ο Αλμέιδα τα έπαιξε ολα για όλα, βγάζοντας έναν ακόμη αμυντικό (Χατζισαφί) κι έριξε στο ματς και τον Μαρσιάλ. Σε ενα 4-4-2, με δυο μόλις αμυντικούς (Βίντα, Οντουμπάτζο) αφού οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στα καρε τους…

Στο 73′ ο Μάνταλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Νέα ευκαιρία με τον Πιερό στο 85′ και στο 88′ ο Γκουνκεσασβίλι έσωσε εντυπωσιακά φάουλ του Ελίασον.

Ο Τσιάρας απέβαλε τον Τέρζιτς και κιτρίνισε τους Χατζισαφί, Περέιρα, Φλίσκα (στον πάγκο), Μπετανκόρ, Βίντα, και στον προπονητή των γηπεδούχων, Φεράντο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Φαρές, Δεληγιαννίδης (75′ Κουτσογούλας), Ζελέν (75′ Καπτούν), Στάικος, Ντέλετιτς (46′ Καρασαλίδης), Τέρζιτς, Τομάς (89′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (75′ Σαλαζάρ).

ΑΕΚ: Στρακόσα, Οντουμπάτζο, Βίντα, Μουκουντί (46′ Πινέδα), Χατζισαφί (57′ Μαρσιάλ), Σιμάνσκι, Περέιρα (70′ Μάνταλος), Γκαρσία (70′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα, Πιερό.

Διαβάστε επίσης

Ιράν: Μπαράζ αεροπορικών επιδρομών εξαπέλυσε το Ισραήλ – Στο στόχαστρο στρατιωτικές εγκαταστάσεις (Videos)

Βάζουν κουκούλα στη διαφθορά – Πώς μεθόδευσαν την αποκάλυψη προστατευόμενων μαρτύρων – Την Κυριακή στο Documento

Δημοσκόπηση καταγράφει ρήγμα με… δύο κόμματα μέσα στη ΝΔ – Καραμανλής και Σαμαράς εναντίον Μητσοτάκη

Novartis: Γεωργιάδης στο documentonews.gr για προστατευόμενους μάρτυρες – «Επανασύρω τη μήνυση και υποβάλλω και αγωγή»

Δημοσκόπηση για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Φαβορί ο Πολάκης αν δεν είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter