Παναθηναϊκός: Χοακίν Κορέα για σέντερ φορ και στο βάθος Άκπομ

Παναθηναϊκός: Χοακίν Κορέα για σέντερ φορ και στο βάθος Άκπομ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μεταγραφική δραστηριότητα λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για τη δήλωση των ποδοσφαιριστών στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Αζεντίν Ουναχί έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης δηλώνοντας ότι έλαβε την απόφαση να πει το ναι στην πρόταση των «πρασίνων» θεωρώντας ότι ο σύλλογος θα δείξει εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

Η μεταγραφή του 24χρονου Μαροκινού δεν θα είναι η τελευταία για τον Παναθηναϊκό σε αυτή την περίοδο, καθώς οι Κυπελλούχοι Ελλάδας «φουλάρουν» και για την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς ο Αντράζ Σπόραρ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο εκλεκτός για το τριφύλλι είναι ο 30χρονος Αργεντινός Χοακίν Κορέα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ίντερ. Οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με τον Παναθηναϊκό να περιμένει το «ναι» από τον ποδοσφαιριστή με ιταλικό διαβατήριο, ώστε να κλείσει άλλη μία ηχηρή μεταγραφή και να τον δηλώσει στη λίστα.

Ο Κορέα καλύπτει τη θέση του φορ, μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως αριστερό εξτρέμ. Για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο η υπόθεση δεν τελεσφόρησε, με τον Ινζάγκι να «κόβει» προ δύο ημερών τον Κορέα από την ευρωπαϊκή λίστα της Ίντερ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, Παναθηναϊκός και Άγιαξ φέρεται να τα έχουν «βρει» για τον δανεισμό του 28χρονου επιθετικού Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στο «περίμενε» καθώς οι πράσινοι αναμένουν την κατάληξη της υπόθεσης Κορέα.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΑΒ: Επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό για επεισόδια στο ματς με την Καλλιθέα

Κλείνει τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός – Ολοκληρώνεται το deal

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter