Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Ερώτηση για… ζώδια αιφνιδίασε τον Ζοάο Φέλιξ – Τι συνέβη (Video)

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Ερώτηση για… ζώδια αιφνιδίασε τον Ζοάο Φέλιξ – Τι συνέβη (Video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ζοάο Φέλιξ εκπροσώπησε την αγγλική ομάδα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το ματς Παναθηναϊκός – Τσέλσι (24/10, 19:45).

Ο 24χρονος επιθετικός κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τη μέχρι τώρα πορεία των «μπλε», το ματς με το «τριφύλλι», αλλά και το… ζώδιό του.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος ρώτησε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Τσέλσι εάν έχει μάθει να είναι ανταγωνιστικός ως Σκορπιός στο ζώδιο, αιφνιδιάζοντας τον φορ της αγγλικής ομάδας.

«Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν ερώτηση σε συνέντευξη Τύπου για το ζώδιό μου. Δεν καταλαβαίνω και πολλά για αυτό το θέμα. Είναι στη φύση της οικογένειάς μου η ανταγωνιστικότητα. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Είναι απλά θέμα χρόνου, ξέρω την αξία μου και πιστεύω σε εμένα όσο κανείς. Θα έρθει η ώρα», απάντησε ο επιθετικός της Τσέλσι.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το 4:38 του βίντεο

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Η τηλεοπτική μετάδοση του ματς

Στις 19:45, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για το πιο δυνατό ματς της βραδιάς, καθώς το τριφύλλι βρίσκει απέναντί του την αγγλική ομάδα και ψάχνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό του, ώστε να «σβήσει» το στραβοπάτημα της πρεμιέρας στη League Phase του Conference League με την ισοπαλία απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Το ματς θα μεταδοθεί παράλληλα από το Cosmote Sports 5 και από τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης

Ποδοσφαιρική βραδιά: Που θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκός – Τσέλσι, ΠΑΟΚ – Πλζεν και Μάλμε – Ολυμπιακός

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter