Παναθηναϊκός – Τσέλσι 1-4: Βαριά ήττα για το Τριφύλλι στο γεμάτο ΟΑΚΑ (Videos)

Παναθηναϊκός – Τσέλσι 1-4: Βαριά ήττα για το Τριφύλλι στο γεμάτο ΟΑΚΑ (Videos)

Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε μπροστά σε 60.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ από την Τσέλσι, η οποία σε ρυθμό προπόνησης επικράτησε με 4-1 για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Για τον Τζορτζ

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς 32 παιδιά της ακαδημίας σήκωσαν 32 λάβαρα με τον αριθμό 32, προς τιμήν του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν με το συγκεκριμένο νούμερο. Την ίδια ώρα η μπάντα του Ιαν Στρατή τραγούδησε το τραγούδι Starman με αλλαγμένο το ρεφρέν, ακριβώς όπως ήταν το σύνθημα των φιλάθλων της Σέφιλντ για τον Τζορτζ.

Αγωνιστικά ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Σένκεφελντ ήταν παρτενέρ του Γεντβάι, ο Μαξίμοβιτς έπαιξε στο πλάι του Τσέριν και ο Ουναχί ξεκίνησε στο «10» αντί του Μπακασέτα. Στις δύο πτέρυγες παίζουν οι Πελίστρι και Μαντσίνι αντί των Τετέ και Τζούριτσιτς.

Η πρώτη φάση έγινε στο 2’. Ο Μλαντένοβιτς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Γεντβάι έπιασε τη σκαστή κεφαλιά, αλλά ο Γιόργκενσεν απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 5’ ο Ουναχί βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε, χωρίς να βρει στόχο.

Στο 13′ επικίνδυνο γύρισμα του Μλαντένοβιτς, από αριστερά, ο Φερνάντες διώχνει προ του Γερεμέγεφ μέσα στην μικρή περιοχή.

Στο 22’ άνοιξε το σκορ. Ο Μούντρικ βρήκε τον Φέλιξ μέσα στην περιοχή και ο Πορτογάλος με τη μια από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η αγγλική ομάδα έχασε νέα ευκαιρία στο 28’. Ο Φερνάντες έπιασε δυνατό σουτ, όμως ο Ντραγκόφσκι ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

 

Τρία γκολ

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έγινε το 0-2. Ο Νέτο απέφυγε τον Μλαντένοβιτς και σέντραρε με τον Μούντρικ να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο 55’ έγινε το 0-3. Ο Φέλιξ σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μαξίμοβιτς και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο 58’ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μαντσίνι. Στο επόμενο λεπτό ο Ενκουκού ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Οι πράσινοι μέσα σε ένα δεκάλεπτ δέχθηκαν τρία γκολ!

Γιοβάνοβιτς

Μετά το 0-4 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο είχε απολύσει νύχτα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι γηπεδούχοι πάντως αντέδρασαν. Στο 69’ ο Βαγιαννίδης σέντραρε και ο Πελίστρι από κοντά μείωσε σε 4-1.

Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μλαντένοβιτς, Ντισασί.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (61’ Βαγιαννίδης), Κώτσιρας, Τσέριν, Μαξίμοβιτς, Ουναχί (80’ Μπακασέτας), Πελίστρι (70’ Πελίστρι), Μαντσίνι (61’ Τέτε), Γερεμέγεφ (71’ Σπόραρ).

Τσέλσι: Γιόργκενσεν, Βέιγκα, Ντισασί, Μπαντιασίλε, Κουκουρέγια, Νέτο (61’ Τζορτζ), Φερνάντες (71’ Κασαντέι), Ντιούσμπερι-Χολ (77’ Τσουκουεμέκα, Μούντρικ, Φέλιξ, Ενκουκού (61’ Γκίου).

Διαβάστε περισσότερα:  Σκάνδαλο Νovartis – Στίβεν Κον: Να σταματήσει ο εκφοβισμός των μαρτύρων (συνέντευξη)

Σκάνδαλο Novartis: Η ελληνική δικαιοσύνη έχει ήδη απορρίψει αντίστοιχο αίτημα Σαμαρά να αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες

«Εξαφάνισε» τη μετωπική Μητσοτάκη – Σαμαρά ο Άδωνης: «Αυτές είναι δικές σας ερμηνείες» (Video)

Κακλαμάνης για πόλεμο Μητσοτάκη-Σαμαρά: Υπάρχουν «κακές διαπροσωπικές σχέσεις» – Να πάρει πρωτοβουλία για επικοινωνία ο πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει από τη χυδαιότητα και την πραγματικότητα

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter