Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Λορέντζο Μπράουν – Μένουν οι ανακοινώσεις

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Λορέντζο Μπράουν – Μένουν οι ανακοινώσεις

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή για την επόμενη σεζόν, ντύνοντας στα πράσινα τον Λορέντζο Μπράουν. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ με ισπανικό διαβατήριο αποχώρησε ως πρωταθλητής Ισραήλ από τη Μακάμπι και θα ενταχθεί στο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Τη μεταγραφή Μπράουν προανήγγειλε το πρωί της Τετάρτης μέσω social media ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ οι ανακοινώσεις από πλευράς ΚΑΕ αναμένεται να γίνουν ακόμη και εντός της ημέρας.

Οι διαπραγματεύσεις και ο σχεδιασμός

Ο Εργκίν Αταμάν είχε κυκλώσει την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν για να ενισχύσει τη γραμμή των γκαρντ του Παναθηναϊκού. Ο 33χρονος δεν αποτελεί άγνωστη περίπτωση για τους «πράσινους» οι οποίοι τον είχαν προσεγγίσει και στο παρελθόν, χωρίς επιτυχία. Με τον Μπράουν, (συμπαίκτη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην Εθνική Ισπανίας) η Μακάμπι έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό στη μονομαχία που είχαν οι δύο ομάδες στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έληξαν αίσια με τον Παναθηναϊκό να καταβάλλει buy out στους Ισραηλινούς και στη συνέχεια να φτάνει στο deal και με τον 33χρονο γκαρντ, μία κίνηση που ενισχύει ακόμη περισσότερο την περιφέρεια των «πρασίνων». Τη σεζόν 2023-24, ο Μπράουν είχε κατά μέσο όρο 13,1 πόντους και 6,2 ασίστ στην Euroleague.

Με την έλευση του Μπράουν, ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Λούκα Βιλντόσα, που έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Euroleague.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα του Αταμάν συνεχίζεται, με τους πράσινους να στοχεύουν στη θέση 5, ώστε να πλαισιωθεί ο Ματίας Λεσόρ.

Διαβάστε επίσης:

Ώρα Ευρώπης: Κλήρωση για τρεις, αγωνία για έναν – Βατό μονοπάτι για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, γεμάτο παγίδες για ΠΑΟ

Euro2024: Ξύλο μεταξύ Τούρκων και Γεωργιανών οπαδών στο «Signal Iduna Park» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter