Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1: Ο Τζούρισιτς τον έβγαλε από τα δύσκολα

Με δύο γκολ του Φίλιπ Τζούρισιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τον μαχητικό Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς που έγινε σε άδειο από θεατές ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας των “πράσινων”.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Αζεντίν Ουναχί κι αυτή η μοναδική αλλαγή του Ουρουγουανού τεχνικού σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σπό την άλλη πλευρά ο Χουάν Φεράντο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Πανσερραϊκού, μιας και τα “λιοντάρια” έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Τετέ μετά από σέντρα του Μλαντένοβιτς και οι Σερραίοι ισοφάρισαν στο 14′ με καρφωτή κεφαλιά του Μπετανκόρ από σέντρα του Φαρές. Χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους οτι οι δυο ομάδες έφταναν εύκολα στις περιοχές και είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Στο 45’+5′ ο Ευαγγέλου υπέδειξε πέναλτι σε σύγκρουση Βαγιαννίδη- Γκουγκεσασβίλι αλλά με παρέμβαση του VAR άλλαξε απόφαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και ο Πανσερραϊκός έψαχνε τις αντεπιθέσεις και το ματς πήρε γρήγορο ρυθμό. Στο 55′ ο Γκουγκεσασβίλι έσωσε το φάουλ του Ουναΐ και λίγο μετά, σουτ του Μπακασέτα. Στο 79′ σουτ του Γκιγκιτς και στο 80′ κεφαλιά του Μπέργκστρομ μπλόκαρε ο Ντραγκόφσκι. Στο 81′ ο Τζούρισιτς με ωραίο πλασέ λύτρωσε τους “πράσινους” με το 2-1 και στο 89′ με καταπληκτικο σουτ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Ευαγγέλου έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τέρζιτς, Μπετανκόρ, Τζούρισιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης (68′ Μπάλντοκ), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναΐ (87′ Τσέριν), Μπακασέτας (76′ Γερεμέγεφ), Τετέ, Πελίστρι (68′ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης (87′ Μαξίμοβιτς).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές (83′ Πεταυράκης), Στάικος, Περούτσι, Σαλαζάρ (83′ Δεληγιαννίδης), Τέρζιτς (66′ Ντέλετιτς), Τομάς (71′ Χατχηστραβός), Μπετανκόρ (71′ Γκίγκιτς).

Διαβάστε επίσης

Ένταση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: 1-3 Νοέμβρη Συνέδριο, 24 Νοέμβρη εκλογές – Τι ισχύει με το Πόθεν Έσχες

Τι λένε συνεργάτες του Σαλμά μετά την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Κοροϊδία και κλοπή με την εισφορά αλληλεγγύης – Πώς ο Μητσοτάκης παγίδευσε 550.000 συνταξιούχους

Πολάκης: Θα οργώσω όλη τη χώρα για να φέρω το μήνυμα ενός προγραμματικού λόγου για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ