Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο «αιωνίων» – Πού θα δείτε το ματς

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο «αιωνίων» – Πού θα δείτε το ματς

Αρκετές αλλαγές για το «τριφύλλι» στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς της Πέμπτης απέναντι στη Μπόρατς. Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έμεινε εκτός αποστολής αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στον προσαγωγό, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Το δίδυμο Γέντβαϊ – Ίνγκασον θα καλύψει το κέντρο της άμυνας, με τον Μλαντένοβιτς στο αριστερό και τον Μπάλντοκ στο δεξί άκρο.

Οι Τσέριν – Αράο και Μπακασέτας θα καλύψουν τον άξονα, καθώς οι Ουναΐ και Πελίστρι βρίσκονται στον πάγκο, όπως και ο Πελίστρι, τη θέση του οποίου στο αριστερό φτερό θα πάρει ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Στην απέναντι πλευρά θα αγωνιστεί ο Τετέ και ο Φώτης Ιωαννίδης σέντερ φορ.

Ολιβέιρα αντί Τσικίνιο για τον Ολυμπιακό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν άλλαξε την επιτυχημένη συνταγή που έφερε τη νίκη επί της Μπράγκα. Ουσιαστικά, μοναδική αλλαγή είναι αυτή του τραυματία Τσικίνιο με τον Σέρχιο Ολιβέιρα, ενώ ο Μουζακίτης κρατά τη θέση του δίπλα στον Έσε.

Ο Τζολάκης θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ των «ερυθρολεύκων», οι Κάρμο και Ρέτσος στο κέντρο της άμυνας και οι Ορτέγκα – Κοστίνια ως μπακ.

Μπροστά από τους Μουζακίτη και Έσε θα αγωνιστούν οι Ολιβέιρα, Μαρτίνς (αριστερά) και ο Ροντινέι σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Μοναδικός προωθημένος ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το ματς

Η σέντρα του ντέρμπι «αιωνίων» για την 7η αγωνιστική της Super League έχει οριστεί για τις 20:30. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.


Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter