Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0: Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, χαμένοι οι πράσινοι από την ισοπαλία

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0: Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, χαμένοι οι πράσινοι από την ισοπαλία

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας1 δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν σκόραραν στο ΟΑΚΑ και έμειναν στο 0-0.

Οι πράσινοι ήταν πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα του αγώνα έχοντας την στήριξη περίπου 50.000 φιλάθλων. Στο 4’ ο Μπάλντοκ έκανε το γύρισμα, αλλά τα διαδοχικά σουτ του Τζούρισιτς και του Μπακασέτα βρήκαν σε σώματα παικτών του Ολυμπιακού. Στο 6’ ο Τζούρισιτς πάσαρε στον Μλαντένοβιτς, αυτός έβγαλε συρτή σέντρα, όμως και ο Κάρμο έβαλε την προβολή απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 11’ ο Τετέ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γεντβάι πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Στο 16’ ο Τζούριστς δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ο Παναθηναϊκός δημιουργούσε φάσεις, αλλά δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 21’ ο Μπακασέτας εκτέλεσε κόρνερ, ο Ινγκασον πήρε την κεφαλιά, ωστόσο κι αυτός ήταν άστοχος.

Στο 25’ ο Εσε ήταν επίσης άστοχος, όπως και ο Μλαντένοβιτς στο 30’.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό κι αυτό που του έλειπε ήταν το γκολ.

Στο 35’ ο Λοντίγκιν έκανε «τσαφ», ο Μαρτίνς τροφοδότησε αμέσως τον Ελ Κααμπί, εκείνος ντρίμπλαρε, σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Ίνγκασον να διώχνει πριν η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Στο 44’ τραυματίστηκε ο Φ. Ιωαννίδης και αντικαταστάθηκε από τον Σπόραρ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός πλησίασε στο γκολ. Εκτέλεση φάουλ από τον Μπακασέτα, ο Τζολάκης απέκρουσε δύο διαδοχικά σουτ του Σπόραρ, ενώ στην συνέχεια ο Τετέ ήταν άστοχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Στο 54’ ο Μουζακίτης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πήγε στον Μαρτίνς, το τελείωμα του οποίου ήταν κακό. Στο 56’ ο Μαρτίνς σέντραρε, ο Ελ Κααμπί πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν απείλησε.

Στο 71’ σουτ του Μουζακίτη, απέκρουσε ο Λοντίγκιν, ο Κωστούλας σούταρε σε δεύτερο χρόνο, αλλά αστόχησε.

Στο 77’ ο Ουναϊ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Εσε, σούταρε, αλλά αστόχησε.

Στο 92’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε σουτ του Γκαρθία που είχε βγει τετ α τετ.

Ο Γερμανός διαιτητή Ντ. Ζίμπερτ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Ζέκα, Ρέτσο, Γκαρθία, Εσε, Ροντινέι.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ (75’ Κώτσιρας), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (65’ Μαξίμοβιτς), Μπακασέτας (75’ Ουναϊ), Τετέ, Τζούρισιτς (65’ Πελίστρι), Ιωαννίδης (44’ Σπόραρ).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια (62’ Ντάνι Γκαρθία), Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Ολιβέιρα (46’ Κωστούλας), Μαρτίνς (62’ Βέλντε), Ροντινέι, Ελ Κααμπί.

**Ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ο Μπ. Ντραγκόφσκι, έμεινε εκτός 20άδας για το ντέρμπι εξαιτίας μίας ενόχλησης στον προσαγωγό.

Διαβάστε επίσης

ΜΜΕ Λιβάνου: Αναφορές για σφοδρούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε νότιο προάστιο της Βηρυτού (Video)

Γενέθλια και αγόρασε σχοινί

Η ισχυρή «Μαρίνα» της Greek mafia – Την Κυριακή στο Documento

Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία – Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας (Photos – Videos)

ΣΥΡΙΖΑ: Στο Πειθαρχικό στέλνει τον Κασσελάκη πρώην βουλευτής – Ζητά την διαγραφή του

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter