Παναθηναϊκός – Μπάγερν 94-79: «Πράσινη» γιορτή και εύκολη νίκη

Παναθηναϊκός – Μπάγερν 94-79: «Πράσινη» γιορτή και εύκολη νίκη

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια πέτυχε ο Παναθηναϊκός: 94-79 τη Μπάγερν, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στο αστραφτερό ΟΑΚΑ. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 47-34.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι με τέρμα τα γκάζια και προηγήθηκε με 25-10 λίγο πριν το δεκάλεπτο, με πρωταγωνιστή τον Τσέντι Όσμαν. H ρέντα του Κέντρικ Ναν και η δυναμική άμυνα έφεραν το σκορ στο 43-26 λίγο πριν την ανάπαυλα. Οι Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ έγραψαν το 59-40 πριν η Μπάγερν αντεπιτεθεί και μειώσει σε μονοψήφιο νούμερο (64-55, 70-65). Τα επιθετικά ριμπάουντ έδωσαν ανάσες στο «τριφύλλι» και ο Τζέριαν Γκραντ έδωσε τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους, πυροδοτώντας σερί 8-0.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού με 22 σουτ και 9/11 σουτ, ενώ ο Κέντρικ Ναν σκόραρε 17 και μοίρασε 7 ασίστ. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τελείωσε το ματς με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Λορέντζο Μπράουν με 9 πόντους και 5 ασίστ. Ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε και τους Σλούκα, Γκραντ 11, Γκριγκόνις 2, Καλαϊτζάκη, Παπαπέτρου 4, Όσμαν 5, Μήτογλου 4, Γιούρτσεβεν 8. Απουσίασε ο τραυματίας Κ. Αντετοκούνμπο.

Από τη Μπάγερν του Γκόρντον Χέρμπερτ, που την περασμένη εβδομάδα νίκησε την περυσινή φιναλίστ Ρεάλ στο Μόναχο, ξεχώρισαν οι Μπούκερ 15, Έντουαρντς 14, Μαντάρ 11, Μπράνκοβιτς 8, Νέιπιερ 8.

Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 18.000 θεατές στο πλήρως ανακαινισμένο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου πλέον οι κερκίδες έχουν πράσινο χρώμα, ενώ ο αγωνιστικός χώρος είναι «γυάλινος».

Ο Ολυμπιακός, που ξεκίνησε τη σεζόν με ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις, το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ, χωρίς τους Φαλ, Μιλουτίνοφ. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι νίκησε τη Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα στο Κάουνας.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Απόφαση σταθμός για την Ελευθερία του Τύπου – Απορρίφθηκε η αγωγή Δημητριάδη, δικαίωση για τα ΜΜΕ

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Αμαξοστοιχία παρέσυρε ηλικιωμένο

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αλλάζει το ωράριο του «νυχτερινού τιμολογίου» – Τι θα γίνει με τα Σαββατοκύριακα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter