Παναθηναϊκός- Λεβαδειακός 1-0: Λύτρωση για τους πράσινους στο 96’

Παναθηναϊκός- Λεβαδειακός  1-0: Λύτρωση για τους πράσινους στο 96’

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος και στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας1, αλλά «άρπαξε» στο ΟΑΚΑ το «τρίποντο» της νίκης στο 96’ καταβάλλοντας με 1-0 την αντίσταση του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Βοιωτίας ήταν καλύτερη και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να σκοράρουν από τα αποδυτήρια. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του ματς ο Γιαννιώτας σούταρε, ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε την μπάλα, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 3’ ο Γερεμέγεφ βγήκε απέναντι από τον Γκροφ, αλλά αστόχησε.

Στο 5’ ο Λεβαδειακός έχασε νέα ευκαιρία με τον Οζμπολτ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 23’ ο Γκροφ απέκρουσε το σουτ του Τσέριν.

Ο χρόνος κυλούσε με τους πράσινους να παίζουν σαν… υπνωτισμένοι. Το ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τους φιλάθλους του τριφυλλιού να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Στο 54’ ο Γιαννιώτας σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ ο Οζμπολντ.

Στο 59’ ο Αλόνσο έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του που ήταν κάκιστη. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις στην κανονική διάρκεια του αγώνα και απείλησαν στο 91’με τον Γερεμέγεφ να αστοχεί σε κενή εστία.

Το γκολ της λύτρωσης ήρθε στο 96’. Ο Μλαντένοωιτς σέντραρε, ο Τετέ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και ανενόχλητος ο Σπόραρ έκανε το 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο / 4-2-3-1): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μαξ (71’ Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς, Τσέριν (76’ Αράο), Πελίστρι (60’ Σπόραρ), Μπακασέτας (60’ Τζούρισιτς), Μαντσίνι (59’ Τετέ), Γερεμέγεφ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος / 4-2-3-1): Γκροφ, Κάσσος, Τσάπρας, Κ. Παπαδόπουλος, Βήχος, Κωστή (61’ Λαμαράνα), Πλέγας (78’ Ρόμο), Γιαννιώτας (83’ Γιόκε), Μπάλτσι, Πεντρόζο (78’ Μεχία), Οζμπολντ (61’ Συμελίδης).

 

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Μπαλωθιές στο ψαχνό – Ο Παύλος Πολάκης μιλάει αποκλειστικά στο Documento – Μαζί το Docville

Χάνουμε διαρκώς εισόδημα και με τη βούλα του ΟΟΣΑ – Ανάμεσα στις 38 χώρες του οργανισμού εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Ζόλινγκεν

Κασσελάκης: Ζητώ από όλους καθαρή θέση τώρα – Με τους τραπεζίτες και τον Μητσοτάκη ή με την κοινωνία;

ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρές αντιπαραθέσεις – Συνεδριάζουν άμεσα οι «87» μετά την πρόκληση Κασσελάκη για πρόταση μομφής

 Πολάκης κατά Λινού: Πριν μπεις σε περιττά δικαστικά έξοδα, απάντησε πώς έχετε παρακάμψει κάθε κανόνα δημοσιονομικού ελέγχου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter