Παναθηναϊκός-Λανς 2-0: Mεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τους πράσινους, συνεχίζουν στους ομίλους του Conference

Παναθηναϊκός-Λανς 2-0: Mεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τους πράσινους, συνεχίζουν στους ομίλους του Conference
CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΛΑΝΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Tεράστια νίκη  πέτυχε ο Παναθηναϊκός με σκορ 2-0 επί της Λανς και προκρίθηκε στους ομίλους  του Conference League, παρότι βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο. Οι πράσινοι είχαν χάσει στο πρώτο ματς με 2-1, ενώ  η γαλλική ομάδα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς.

Το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο, η ατμόσφαιρα εξαιρετική, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματα τους. Οι αντίπαλοι τους ήταν καλύτεροι και στο 14’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μλαντένοβιτς ανέτρεψε  τον Ντα Κόστα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σοτοκά με τον Ντρακόφσκι να το αποκρούει και να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Στο 33’ η Λανς βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής με τον Πολωνό τερματοφύλακα να κατεβάσει και πάλι τα ρολά αποκρούωντας το σουτ του Σαϊντ.

Στο 57’ ο Νταγκόφσκι πραγματοποίησε και τρίτη σημαντική επέμβαση σε προσπάθεια του Τόμασον.

Στο τελευταίο ημίωρο του ματς το Τριφύλλι ξύπνησε και έφτασε σε νίκη πρόκριση. Το 1-0 έγινε στο 62’ με τον Πελίστρι, ενώ στο 68’ ο Τετέ ήταν άστοχος.

Το γκολ-πρόκριση για τους πράσινους πέτυχε στο 85’ ο Τετέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας (61΄Βαγιαννίδης), Ίνγκασον (79’ Σένκεφελντ), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (61’ Μαξίμοβιτς), Αράο, Μπακασέτας (61΄Μαντσίνι), Τετέ, Πελίστρι (82’ Τζούροβιτς), Ιωαννίδης

ΛΑΝΣ: Σαμπά, Γκραντίτ, Κουσάνοφ, Σαρ, Φρανκόφσκι, Τόμασον, Ντιούφ, Μασάδο, Ντα Κόστα, Σοτοκά, Σαΐντ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter