Παναθηναϊκός: Έκλεισε και ο Βέρμπιτς, στην Αθήνα για υπογραφές ο Σλοβένος εξτρέμ

Μεγαλώνει η σλοβένικη παροικία στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τον Άνταμ Τσέριν και τον Αντράς Σποράρ, ήρθε η σειρά του Μπένζαμιν Βέρμπιτς να δώσει τα χέρια με τους «πράσινους».

Το «τριφύλλι» τα βρήκε σε όλα με τον 28χρονο διεθνή Σλοβένο εξτρέμ και σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, αναμένει σήμερα την άφιξη του πρώην ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Κιέβου για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Βέρμπιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσέλιε, μετακομίζοντας στη συνέχεια στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης. Ακολούθησε, έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν, η μεταγραφή του στη Ντιναμό Κιέβου, αλλά και πέρασμα ως δανεικός από την Πολωνία για τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Στη μέχρι τώρα καριέρα του, ο Βέρμπιτς έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ. Με τη φανέλα της εθνικής Σλοβενίας έχει αγωνιστεί 45 φορές, σκοράροντας 5 γκολ.

Με την υπόθεση του Βέρμπιτς κλεισμένη, στον Παναθηναϊκό περιμένουν νεότερα από την υπόθεση του Βραζιλιάνου χαφ Βιτίνιο, για την απόκτηση του οποίου έχουν καταθέσει βελτιωμένη προσφορά στη Φλαμένγκο.