Παναθηναϊκός – Αρης 1-1: «Τσίμπησαν» βαθμό οι κιτρινόμαυροι, δυσαρέσκεια για Αλόνσο στο Τριφύλλι

O Αρης απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-1) και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά και η νέα γκέλα ίσως οδηγήσει στην έξοδο τον προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Αλόνσο.

Πριν από την σέντρα στο άκουσμα του ονόματος του προπονητή του Παναθηναϊκού, κατά την παρουσίαση της ενδεκάδας, ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους.

Επικίνδυνη αντεπίθεση για τον Άρη στο 2’, αλλά ο Γεντβάι σταμάτησε το τελείωμα του Ντιαντί μέσα από την περιοχή.

Στο 4’ ο Κουέστα απέκρουσε σουτ του Γερεμέγεφ, ενώ στο 8’ ο Βέλεθ αστόχησε με κεφαλιά.

Στην συνέχεια του αγώνα η μία ομάδα αλληλοεξουδετέρωνε την άλλη, ωστόσο οι πράσινοι βρήκαν το γκολ στο 33’ εκμεταλλευόμενοι λάθος του Αρη. Ο Τετέ έδωσε την μπάλα στον Μπακασέτα, αυτός κλείστηκε από δύο αντιπάλους, ο Μόντσου στην προσπάθεια του να κόψει, την πέρασε στον Βραζιλιάνο μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε το κοντρόλ και εκτέλεσε για το 1-0. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Τετέ στο πρωτάθλημα, έκτο συνολικά στη σεζόν και σταθερά είναι ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού.

Ο Ινγκασον στο 46’ σταμάτησε τον Σίστο και στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει το δεύτερο γκολ.

Στο 52΄ο Βέλεθ απομάκρυνε την μπάλα πριν εκτελέσει ο Γερεμέγεφ, στο 53’ κεφαλιά του Αράο πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 54’ οι Γερεμέγεφ-Τέτε δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 68’ ο Κουέστα μπλόκαρε σουτ του Τετέ, ενώ στο 72’ ο Αρης ισοφάρισε. Ο Σαβέριο πάσαρε στον Μορόν, αυτός βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε και νίκησε τον Ντραγκόφσκι (1-1).

Ο Παναθηναϊκός έχασε μοναδική ευκαιρία στο 81’. Ο Ιωαννίδης βρέθηκε απέναντι από τον Κουέστα, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει με τον Ισπανό να κρατάει το 1-1.

Στο 95’ σουτ του Τζούρισιτς πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μλαντένοβιτς, Aράο, Μάγιο, Βέλεθ, Mπράμπετς.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (73’ Ουνάι), Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι (73’ Τζούρισιτς), Γερεμέγεφ (61’ Ιωαννίδης).

Άρης: Κουέστα, Βέλεθ (75’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Μάγιο, Φρίντεκ (60’ Χουάνακρ), Μόντσου, Σιφουέντες, Μανού Γκαρθία (75’ Νταρίντα), Ντιαντί, Σίστο (60’ Σαβέριο), Μορόν (83’ Κουάισον).

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Novartis και άρση προστασίας μαρτύρων: Μην τολμήσει κανείς να (ξανα) καταγγείλει διαφθορά

Σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία: «Ιερές» business, απάτες και εκβιασμοί – Οι σκιές και το ποινικό παρελθόν του επιχειρηματία

Γάζα: «Παράθυρο» για έμμεσες διαπραγματεύσεις μέσω Κατάρ – «Ναι» σε ανακωχή υπό όρους από τη Χαμάς

Λίβανος: Νεκροί τρεις δημοσιογράφοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (Video)

Ένα Predator τους χωρίζει, μια χειραψία τους ενώνει!

Ετικέτες