Παναθηναϊκός – Αγιαξ 0-1: Οι πράσινοι ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ, ελάχιστες οι ελπίδες πρόκρισης

Παναθηναϊκός – Αγιαξ 0-1: Οι πράσινοι ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ, ελάχιστες οι ελπίδες πρόκρισης
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / ΑΓΙΑΞ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ 1-0 από τον Αγιαξ και πλέον δυσκολεύει η προσπάθεια του να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Ολλανδοί πίεζαν και μόλις στο 3’ ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε το σουτ του Άκπομ.

Οι πράσινοι αντέδρασαν μετά το δεκάλεπτο και στο 11’ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Μλαντένοβιτς που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάσβιρ.

Στο 25’ οι παίκτες του Άγιαξ συνεργάστηκαν στη δεξιά πλευρά, ο Μπέργκχαους έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ντραγκόφσκι αποσόβησε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 28’. Ο Μπέργκχαους ξεκίνησε των «χορό» των πασών, ο Ρενς πάσαρε στον Φιτζ-Τζιμ, αυτός έστρωσε στον Μπέργκχαους, ο οποίος εκτέλεσε δυνατά για το 0-1.

Στο 44’ ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος, καθώς ο Μπακασέτας είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι βελτιώθηκαν, έχασαν ευκαιρίες κυρίως με τον Γερεμέγεφ, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα.

Ο Φ. Γκλόβα (Σλοβακία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ινγκασον, Ιωαννίδη, Τζούριστςμ Αράο, Σούταλο.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (64’ Μπάλντοκ), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (76’ Μαξίμοβιτς), Αράο, Μαντσίνι (64’ Τετέ), Μπακασέτας, Τζούρισιτς (84’ Λημνιός), Γερεμέγεφ (64’ Ιωαννίδης).

Άγιαξ: Πάσβιρ, Ρένς, Σούταλο, Μπάας, Χάτο, Φλιτζ-Τζιμ (67’ Μπόμεν), Χέντερσον, Τέιλορ (82’ Μπρόμπεϊ), Μπέρχαους (57’ Γκααεϊ), Άκπομ (67’ Τραορέ), Φορμπς (57’ Χοντς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter