Παναθηναϊκός: Με διακοπή συμβολαίου απειλεί ο Γιαννακόπουλος τους τέσσερις που δεν μπήκαν στο πούλμαν

Παναθηναϊκός: Με διακοπή συμβολαίου απειλεί ο Γιαννακόπουλος τους τέσσερις που δεν μπήκαν στο πούλμαν

«Εμφύλιος» μεταξύ παικτών και Δ. Γιαννακόπουλου έχει προκύψει μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να επιστρέψει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, ως τιμωρία για τις κακές εμφανίσεις στα πλέι οφ και τον αποκλεισμό της από το φάιναλ φορ της διοργάνωσης

Η απόφαση δεν άρεσε στους παίκτες και τέσσερις από αυτούς αποφάσισαν να επιστρέψουν αεροπορικώς, με δικά τους έξοδα. Σε αυτούς περιλαμβάνεται ο δυνάμει αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Φώτσης, αλλά και τρεις Αμερικανοί: Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκέιμπριελ και ο πρωτοστάτης του …πραξικοπήματος, Μάικ Τζέιμς. Το πούλμαν με την υπόλοιπη αποστολή αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη για το 12ωρο ταξίδι προς την Αθήνα γύρω στις 2 το μεσημέρι. 

Παρ’ό,τι δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση της διοίκησης σχετικά με τη στάση των …ανταρτών, ιστοσελίδη προσκείμενη στον Δ.Γιαννακόπουλο γράφει ότι «επίκειται παραδειγματική τιμωρία των τεσσάρων, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και διακοπή συμβολαίου». Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τα πλέι-οφ της ελληνικής Α1, με πιθανό ορίζοντα τη συμμετοχή στους τελικούς, μετά τα μέσα Μαϊου.

Στο μεταξύ η είδηση της επιστροφής με πούλμαν από την Πόλη έγινε ήδη γνωστό στο εξωτερικό. Στην Ισπανία, «Αs» και «Mundo Deportivo» γράφουν ότι «ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού οδήγησε σε υποχρεωτικό ταξίδι 12 ωρών για τον Πασκουάλ».

Η μαδριλένικη «As» αναφέρει: «Μετά τον αποκλεισμό, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του Παναθηναϊκού άφησαν το πριμ των 250.000 ευρώ αλλά τους έμεινε ένα ταξίδι 12 ωρών με το πούλμαν! Δεν είναι μόνο ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τα δυο ματς στο ΟΑΚΑ, ήλθε και το νοκ άουτ στην Κωνσταντινούπολη. Το αφεντικό του Παναθηναϊκού, ο πολλές φορές οξύθυμος Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμώρησε την ομάδα σε ό,τι αφορά το ταξίδι επιστροφής, κάνοντάς αυτό με πούλμαν και όχι με αεροπλάνο. Πριν από τα ματς είχε τάξει πριμ 250.000 ευρώ. Η ήττα άφησε τους παίκτες χωρίς πριμ αλλά με ένα ταξίδι 12 ωρών με πούλμαν»!

Ανάλογα δημοσιεύματα έχουν και τούρκικες εφημερίδες όπως η «Fanatik» που γράφει ότι «ο αποκλεισμός εξόργισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter