Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ελίας Περέιρα για την μάχη του με τον καρκίνο

Παναιτωλικός: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ελίας Περέιρα για την μάχη του με τον καρκίνο

Ο 21χρονος μπακ του Παναιτωλικού Ελίας Περέιρα έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας, μιλώντας για την περιπέτεια που είχε ο ίδιος με τον καρκίνο σε ηλικία 13 ετών.

Ο Περέιρα μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς διαγνώστηκε με λευχαιμία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της οικογένειας του, αλλά και ότι εν τέλει βγήκε νικητής.

Το μήνυμα του:

«Είμαι ο Ελίας Περέιρα και στα 13 μου διαγνώστηκα με λευχαιμία. Χρειάστηκε να σταματήσω το ποδόσφαιρο, ενώ έπρεπε να ταξιδεύω 2 και 3 φορές την εβδομάδα με το τρένο για την θεραπεία μου. Νοσηλεύτηκα για αρκετούς μήνες. Ηξερα ότι η συνέχεια θα ήταν δύσκολη αλλά ποτέ δεν τα παράτησα.

Στα 15 ήμουν νικητής! Ημουν υγιής και μπορούσα να κοιτάξω την ζωή με ελπίδα. Στα 18 μου πραγματοποίησα 10 συμμετοχές στην Α’ επαγγελματική κατηγορία της Αργεντινής, ενώ κλήθηκα κι από την εθνική Ελπίδων της Αργεντινής. Εγώ τα κατάφερα. Θα τα καταφέρεις κι εσύ. Μπορείς! Μην σταματάς να παλεύεις! Ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται. Μην τα παρατάς ποτέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός μπακ των «καναρινιών» στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter