Παναιτωλικός – Λαμία 0-1: Σπουδαίο διπλό σε ματς θρίλερ (Videos)

Μεγάλη νίκη για τη Λαμία στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 1-0 στην αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League σε ένα ματς με δυο γκολ που ακυρώθηκαν, δυο αποβολές κι ένα χαμένο πέναλτι!

Στο 9′ ακυρώθηκε γκολ του Τορεχόν για οφσάιντ του σκόρερ και στο 13′ αποβλήθηκε μέσω VAR ο Σιέλης για μαρκάρισμα στον Βλαχομήτρο που έβγαινε μόνος του και οι γηπεδούχοι έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες. Ομως ήταν αυτοί που δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες…

Στο 31′ ο Κόστιτς έσωσε στο τετ α τετ με τον Λομόνακο και στο 32′ ο Τσάβες λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς με βολέ από την περιοχή του, αλλά ο Κόστιτς έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 43′ ο γκολκίπερ της Λαμίας παραλίγο να πετύχει απίθανο αυτογκόλ με κεφαλιά εκτός περιοχής! Στις καθυστερήσεις ο Λομόνακο πέτυχε γκολ με ψαλιδάκι αλλά και αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο β’ μέρος η Λαμία επωφελούμενη απο τη κούραση του Παναιτωλικού πήρε την πρωτοβουλία και άρχισε να δημιουργεί φάσεις. Ετσι στο 65′ από σέντρα του Φουρτάδο ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Οι γηπεδούχοι πίεσαν τη Λαμία που στο 82′ έμεινε κι αυτή με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δυο κίτρινες του Γκιντό. Στο 86′ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κορνέζου. Το εκτέλεσε ο Ντίας αλλά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Ο Πολυχρόνης απέβαλε τον Σιέλη και “κιτρίνισε” τους Κορνέζο, Αντράντε, Τσάβες, Φουρτάδο, Αθανασακόπουλος, Νούνιες, Γκιντό (δυο), Παντελάκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης (84′ Κουρί), Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (84′ Τσελίκοβιτς), Μπελεβώνης (75′ Νικολάου), Μπουζούκης (75′ Κοντούρης), Ντίας, Λομόνακο (69′ Μαϊντέβατς).
ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Ντεντάκης (46′ Ραντόνια), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Σαραμαντάς (68′ Ρινγκ), Αντράντε, Μέκιτς, Αθανασακόπουλος (46′ Γκιντό), Νούνιες (68′ Μπίκοφ), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (84′ Δοϊρανλής).

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και μεγάλη συχνότητα κεραυνών

«Πόσο είναι το “πολύ”, κύριε Μητσοτάκη;»

Καιρός: Απότομη αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς – Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

Πυρκαγιά στην Αττική: Ψάχνουν ακόμη να βρουν το «επιτελικό κράτος»

Χαλκιδική: Ο «Ρώσος» και η συμμορία του «Τάκι» – Τα σενάρια για τους πυροβολισμούς σε γνωστό beach bar (Video)

ΑΑΔΕ, ώρα για επανασχεδιασμό;

Απόψε η πανσέληνος Αυγούστου: Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

 

Ετικέτες