Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0: Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου, πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ενωση

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0: Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αγρινίου, πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ενωση

Με γκολ του Μιγκέλ Λουίς ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την πρωτοπόρο ΑΕΚ και έδειξε πως φέτος θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για τους Big 5. Η ομάδα του Αγρινίου την 4η αγωνιστική είχε αποσπάσει και ισοπαλία στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Ενωσης στο πρωτάθλημα που έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο 8’ μετά από λάθος του Τσάβες, ο Περέιρα έδωσε στον Πινέδα κι αυτός πάσαρε ξανά στον συμπαίκτη του μέσα στην περιοχή. Ο Μεξικανός έκανε το κοντρόλ και σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 13’ ο Λιάβας βρήκε κενό χώρο, δοκίμασε το σουτ από τη γωνία της περιοχής, αλλά ο Στρακόσα μπλόκαρε εύκολα.

Στο 19΄ο Ρότα σέντραρε, ο Πιερό πήρε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος. Στο 25’ ο Περέιρα έπεσε στην περιοχή του Παναιτωλικού και από την ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτι, ωστόσο το ματς συνεχίστηκε. Στο 31’ σέντρα του Ελίασον, ο Παντελάκης έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του, αλλά ο Τσάβες την μπλόκαρε.

Στο 43’ ο Πινέδα με τακουνάκι έβγαλε τον Ρότα τετ με τον Τσάβες, ο διεθνής μπακ πλάσαρε, ωστόσο ο Παντελάκης που παρακολουθούσε τη φάση με προβολή αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ροντέο. Στο 48΄ο Λομονάκο δοκίμασε το πόδι του με τον Στρακόσα να αποκρούει την μπάλα, ενώ στο 51’ ο Πινέδα ήταν άστοχος από πλεονεκτική θέση.

Στο 62΄ η Ενωση έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Πιερό, ενώ στο 73’ έγινε το 1-0. Ο Μαυρίας από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Λουίς με πλασέ νίκησε τον Στρακόσα! Ο Βίντα είχε περάσει εκτός γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα και έλειπε σε αυτή τη φάση.

Στο 77’ ο Λουίς έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, ενώ στο 81’ ο Γκαρσία «πέταξε» επίσης σημαντική ευκαιρία για την Ενωση.

O Πουλικίδης (Δράμας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πέρες, Σιέλη, Μπακάκη, Περέιρα, Πιερό, Πινέδα, Αμραμπατ.
Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (91’ Μπακάκης), Νικολάου (58’ Λουίς), Πέρες, Λιάβας, Μπουζούκης (58’ Ρόα), Ντίας (71’ Μπελεβώνης), Λομονάκο (71’ Μαϊντεβάτς).

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα (75’ Αμραμπάτ), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος (75’ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (65’ Λιούμπισιτς), Περέιρα, Κοϊτά, Ελίασον (65’ Γκαρσία), Πινέδα (75΄ Γκατσίνοβιτς), Πιερό.

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter