Παλαιό Φάληρο: Περίεργη σύλληψη 19χρονου ναύτη – βατραχανθρώπου

Παλαιό Φάληρο: Περίεργη σύλληψη 19χρονου ναύτη – βατραχανθρώπου

Ένας 19χρονος, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στη Σχολή Υποβρυχίων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά, συνελήφθη από την Αστυνομία στο Παλαιό Φάληρο, καθώς κατηγορείται ότι έκανε επικίνδυνος ελιγμούς με το αυτοκίνητό του έχοντας μάλιστα μαζί του περίστροφο και πλαστές κρατικές πινακίδες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Ieidiseis.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο 19χρονος άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς αλλά και επικίνδυνη οπισθοπορεία.

Το αποτέλεσμα ήταν να διαπληκτιστεί με διερχόμενο οδηγό, τον οποίο φέρεται να απείλησε με περίστροφο και στη συνέχεια να ανέπτυξε ταχύτητα και να εξαφανίστηκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Άμεση Δράση που εντόπισε τον 19χρονο περίπου μισή ώρα αργότερα στην οδό Σειρήνων στο Παλαιό Φάληρο. Την ώρα του εντοπισμού του είχε σταθμεύσει το όχημά του.

Κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στο χώρο της ρεζέρβας στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκε ένα τσαντάκι που περιείχε περίστροφο μάρκας LLAMA38 Special.

 


Μάλιστα το όπλο είχε έξι σφαίρες στις θαλάμες, έτοιμο για χρήση, όπως και ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών. Επίσης βρέθηκε μία κρατική πινακίδα κυκλοφορίας που ήταν εμφανώς πλαστή (καθώς δεν έφερε την προβλεπόμενη κρατική εγχάρακτη σφραγίδα).

Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, για να διενεργηθεί επιπλέον εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Το περίστροφο που είχε πάνω του διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια και θα αποσταλεί και αυτό για εργαστηριακή εξέταση.

Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία και για πλαστογραφία.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά, καθώς ο κατηγορούμενος υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό.

 

 

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Novartis και άρση προστασίας μαρτύρων: Μην τολμήσει κανείς να (ξανα) καταγγείλει διαφθορά

Σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία: «Ιερές» business, απάτες και εκβιασμοί – Οι σκιές και το ποινικό παρελθόν του επιχειρηματία

Γάζα: «Παράθυρο» για έμμεσες διαπραγματεύσεις μέσω Κατάρ – «Ναι» σε ανακωχή υπό όρους από τη Χαμάς

Λίβανος: Νεκροί τρεις δημοσιογράφοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (Video)

Ένα Predator τους χωρίζει, μια χειραψία τους ενώνει!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter