Πακιστανός μετανάστης νεκρός ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα – Εικόνες-σοκ

Για σχεδόν μία εβδομάδα θεωρείτο αγνοούμενος ο άτυχος μετανάστης πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος τελικά βρέθηκε νεκρός το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που έχει στη διάθεση του το documentonews.gr, ο άνθρωπος αυτός φέρει πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα του, με την πλευρά της οικογένειάς του να καταγγέλλει τον βασανισμό του και να κινείται νομικά κατά της Εισαγγελίας, ζητώντας να διερευνηθεί άμεσα το περιστατικό ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου.

Μάλιστα όπως έχει δείξει και η πρώτη έρευνα των δικηγόρων που έχουν οριστεί από πλευράς της οικογένειας, ο άτυχος άνδρας φέρεται να μεταφερόταν για ημέρες από το ένα αστυνομικό τμήμα στο άλλο.

Το θύμα ζούσε στην Ελλάδα από το 2004 και είχε λάβει άδεια παραμονής το 2017. Επιπλέον, σύμφωνα και με ανθρώπους που έχουν γνώση της υπόθεσης μιλούσε άπταιστα ελληνικά, είχε μισθωτήριο στο όνομά του και πάντα μαζί του έφερε τα χαρτιά της ταυτότητάς του και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τα παραπάνω έρχονται σε αντιδιαστολή με τα όσα αναφέρει η αστυνομία για το θύμα, όπως για παράδειγμα ότι ήταν άστεγος και δεν έφερε κανένα αποδεικτικό της ταυτότητάς του.

Οι πρώτες πληροφορίες από πλευράς της αστυνομίας είναι ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο οι εικόνες που δημοσιεύει το documentonews.gr φαίνεται να δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Διαβάστε επίσης

Το Ισραήλ οδηγεί τη Μέση Ανατολή στο χάος: Απορρίπτει την πρόταση ΗΠΑ-Γαλλίας για κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Το έκτρωμα Φλωρίδη βλάπτει σοβαρά πολίτες και Δικαιοσύνη – Δικηγόροι και πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξηγούν στο Documento τα προβλήματα

Καρυστιανού κατά Οικονόμου: Είστε γελασμένος, εάν πιστεύετε ότι θα κλείσουμε τα μάτια και σε αυτό το κρατικό έγκλημα

Ο Ερντογάν δεν πήγε στο δείπνο που παρέθεσε ο Μπάιντεν – Επέστρεψε στην Τουρκία