Παίζοντας Μονόπολυ

Παίζοντας Μονόπολυ

Εχουν ξεφύγει οι υπουργοί της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιλαμβανόμενοι το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους και μη δυνάμενοι μέσα στη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία τους να κατανοήσουν το γιατί.

Τραγικό παράδειγμα κατάντιας πολιτικού ανδρός αυτό του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα ο οποίος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πολιτική της κυβέρνησής του που ανέβασε τις τιμές του ρεύματος στα ύψη ανατινάζοντας τους οικογενειακούς και επιχειρηματικούς προϋπολογισμούς ανέφερε ότι «Δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε ακόμα και ένα φως ανοιχτό. Όλα αυτά τελικά κοστίζουν στην τσέπη».

Και βέβαια τον συμπληρώνει ο ανεκδιήγητος Αδωνης Γεωργιάδης ο οποίος κατηγορεί τους διαμαρτυρόμενους για την ακρίβεια ως «μίζερους και κλαψιάρηδες». Και βέβαια δεν μπορεί να λείπει ο γόνος της οικογένειας Μητσοτάκη, δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης που χαρακτηρίζει λαϊκιστές όσους τον κατηγορούν για τα χρήματα που πέταξε για τον Ρουβά την Πρωτοχρονιά.

Όπως καταλαβαίνει κανείς αυτό δεν είναι πολιτική. Είναι η απόλυτη κοροϊδία των πολιτών από μια κυβέρνηση της οποίας η σκέψη φτάνει μέχρι το να δίνει τις «συμβουλές της μαμάς» για να μπορέσει να καλύψει πράξεις που έχουν οδηγήσει σε απόγνωση την πλειοψηφία των πολιτών.

Παίζοντας «Μονόπολυ» με κρατικά χρήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι υπουργοί και οι σύμβουλοί του κατάφεραν μέσα σε δυόμιση μόλις χρόνια να φέρουν τη χώρα στο μάτι του κυκλώνα μιας ενεργειακής κρίσης και ακρίβειας.

Παραμένοντας ενωμένο το κυβερνητικό κόμμα γύρω από τον Κυριάκο προσμένοντας τη διανομή του μποναμά των δισεκατομμυρίων του Ταμείου Ανάπτυξης οδηγεί τη χώρα σε έναν αέναο κύκλο διαρκούς κρίσης, από τον οποίο κερδισμένοι βγαίνουν αποκλειστικά οι φίλοι τους.

Το παιγνίδι του Μητσοτάκη και της παρέας του πρέπει άμεσα να λήξει. Εχει καταντήσει επικίνδυνο για την οικονομία και τη Δημοκρατία.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter