«Παιχταρά μου»: Η ατάκα του Ρότα στον Ιωαννίδη μετά το υπέροχο γκολ στο ματς με την Ιρλανδία (Video)

«Παιχταρά μου»: Η ατάκα του Ρότα στον Ιωαννίδη μετά το υπέροχο γκολ στο ματς με την Ιρλανδία (Video)

Πέρασε και από το Δουβλίνο η Εθνική ομάδα επικρατώντας της Ιρλανδίας με 2-0. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τη γαλανόλευκη στην κορυφή του B2 Group στο Nations League, με τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχουν μπροστά τους ντέρμπι κορυφής στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία, σε έναν μήνα από τώρα (10/10).

Διαβάστε σχετικά: Nations League: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής – Πότε θα γίνει το ματς με την Αγγλία

Τον δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο Φώτης Ιωαννίδης στο 50ο λεπτό. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Τάσο Μπακασέτα, την έστρωσε στον εαυτό του και με φοβερό τελείωμα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κέλεχερ.

Διαβάστε σχετικά: Ιρλανδία – Ελλάδα: Απιθάνο γκολ από τον Φώτη Ιωαννίδη – Άνοιξε το σκορ για την Εθνική (Video)

Ο 24χρονος επιθετικός χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, με τον Λάζαρο Ρότα να τρέχει πρώτος προς το μέρος του. Η κάμερα έπιασε τον 27χρονο μπακ να λέει στον Ιωαννίδη: «Τι έβαλες παιχταρά μου», εκφράζοντας έτσι τον θαυμασμό του για τον συμπαίκτη του, ο οποίος στα δύο «κολλητά» ματς με τη Φινλανδία και την Ιρλανδία σκόραρε τρία γκολ.

Η νίκη της Ελλάδας κλείδωσε στο 87ο λεπτό με τον Χρήστο Τζόλη να ολοκληρώνει υπέροχα τη φάση, στέλνοντας τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Ιρλανδίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter