Παγκόσμιο blackout: Η πρώτη δήλωση του CEO της Microsoft

Παγκόσμιο blackout: Η πρώτη δήλωση του CEO της Microsoft

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Σάτυα Ναντέλα εξέδωσε την πρώτη του δήλωση σχετικά με το παγκόσμιο blackout στο «X».

«H CrowdStrike κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση που άρχισε να επηρεάζει τα συστήματα πληροφορικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Γνωρίζουμε αυτό το ζήτημα και συνεργαζόμαστε στενά με την CrowdStrike και με όλο τον κλάδο για να παρέχουμε στους πελάτες τεχνική καθοδήγηση και υποστήριξη ώστε να επαναφέρουν με ασφάλεια τα συστήματά τους σε λειτουργία».

Η διακοπή της Παρασκευής προκάλεσε λειτουργικές διαταραχές σε πολλές επιχειρήσεις, όπως τράπεζες, τηλεοπτικά κανάλια και αεροπορικές εταιρείες. Η ελαττωματική αναβάθμιση των Windows της CrowdStrike αποδείχθηκε ότι ήταν η κύρια αιτία. Μια ελαττωματική αναβάθμιση στο Falcon Sensor της CrowdStrike, ένα προϊόν πληροφορικής που προορίζεται για την προστασία των υπολογιστών Windows, προκάλεσε την καταστροφή. Ο George Kurtz, διευθύνων σύμβουλος της CrowdStrike, ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε, απομονώθηκε και ότι εφαρμόστηκε λύση. Ο Kurtz μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης X. Σύμφωνα με τη microsoft, το πρόβλημα της ενημέρωσης τέθηκε σε λειτουργία την Πέμπτη στις 19:00 ώρα Ελλάδας και δεν επηρέασε τους υπολογιστές Mac ή Linux. Μέχρι το πρωί της Παρασκευής, πολλές επιχειρήσεις αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

 

 

Δείτε επίσης: 

Ούτε στην Κολομβία

Τζο Μπάιντεν: Θέμα χρόνου η αποχώρησή του – Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, εκτοξεύτηκαν τα στοιχήματα

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» των επιστημόνων για μεγάλη αύξηση κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες

Καιρός – Καύσωνας: «Βράζει» η χώρα για 12η μέρα – Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία (LIVE)

Βρες από το σύνθηµα ποιος είναι ο υποψήφιος

Τραμπ: Aποδέχτηκε το χρίσμα, υποσχέθηκε «απίστευτη νίκη» – «Αισθανόμουν ασφαλής» είπε για την απόπειρα δολοφονίας του (Photos-Video)

Εργαζόμενοι στον τουρισμό μιλούν στο Documento για τις τραγικές συνθήκες εργασίας: Κλείνουν για πάντα την πόρτα στις σεζόν – κόλαση

Έκρηξη στο κέντρο του Τελ Αβίβ: Ένας νεκρός από την επίθεση με drone – Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter