Όταν θα δείχνετε τον Παππά στερεώστε τον καλά μην σας πέσει

Τον έπιασαν τον Χρυσαυγίτη Παππά. Τον έπιασαν μετά από 9 μήνες. Μπράβο, όχι μπράβο. Ήταν κρυμμένος στου Ζωγράφου, στο σπίτι μιας Ουκρανής, νεοναζί κι αυτή, που ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων.
Δηλαδή, μόνο ταμπέλα που να λέει «εδώ είμαι» με ζωγραφισμένο βελάκι δεν είχε βάλει στην πόρτα. Μα στου Ζωγράφου;

*** Μην κοιτάτε που έψαχναν στο Άγιο Όρος και στη Σερβία. Έτσι το έκαναν, για να τον μπερδέψουν. Όπως έκαναν με τον Γεωργιανό, βρε, που τον ξυλοφόρτωσαν ενώ γνώριζαν ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

*** Ο άλλος ο θεός τι έκανε ρε με τον πίνακα του Πικάσο; Αφού τον έπιασε με τα χέρια του λες και έπιανε το ταψί με τη γουρουνοπούλα για να το βάλει στο φούρνο, τον τοποθέτησε για να τον φωτογραφήσουν οι φωτογράφοι και έπεσε.
Έπεσε και όλοι θυμηθήκαμε τον μίστερ Μπιν. Και όλοι ξαναβάλαμε να παίξει το βίντεο γιατί πολύ απλά δεν το πιστέψαμε. Όλοι όμως.

*** Αλλά τι να περιμένεις απ’ αυτούς που τσιμέντωσαν την Ακρόπολη; Και για να έκαναν αυτά που έκαναν μπροστά στις κάμερες σκεφτείτε τι έκαναν πριν. Μέχρι που για δίσκο για να μεταφέρουν σάντουιτς ή καφέδες μπορεί να τον χρησιμοποίησαν.

*** Τέτοιο τρολάρισμα δεν έχει ξαναγίνει από τόσο μεγάλα διεθνή Μέσα. Έπαιξε παντού το βίντεο. Γέλασε ολόκληρος ο πλανήτης. Και δικαίως.

*** Εδώ πάλι κάποια Μέσα μας θύμισαν το σκληρό πρόσωπο του Πικάσο. Είναι τα ίδια Μέσα που μας ενημερώνουν καθημερινά ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ταΐζει ήρεμος κάτι γάτες στον Κορυδαλλό.

*** Νταξ, το τερμάτισε ο Πορτοσάλτε. Να πληρώνουν από την τσέπη τους, λέει, οι ανεμβολίαστοι τις ΜΕΘ επειδή τους δίνεται η δυνατότητα να εμβολιαστούν κι αυτοί δεν πάνε να το κάνουν.

*** Εγώ προτείνω να πληρώνουν κι αυτοί που πάνε στα νοσοκομεία μετά από τροχαίο ατύχημα. Έχουν ζώνη στο αυτοκίνητο. Κι αν οδηγούν μηχανή υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε κράνη.
Το ίδιο και οι καπνιστές. Ας πρόσεχαν. Να μην κάπνιζαν.
Ακόμα καλύτερα να κλείσουν τελείως τα νοσοκομεία και όσα μείνουν για πολύ έκτακτες περιπτώσεις να είναι ιδιωτικά και γενικώς να μην υπάρχει δημόσια υγεία. Μόνο ιδιωτική.
Κι ακόμα καλύτερα να έχουμε πρωθυπουργό μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Και να κλείσουν τα άλλα κανάλια. Να υπάρχει μόνο ο ΣΚΑΪ.

*** Μετά τις απειλές του Άδωνη και του Σκέρτσου τη σκυτάλη πήρε ο Χαρδαλιάς, ο οποίος επεσήμανε ότι «η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια».
Έτσι θα τους πείσει η κυβερνησάρα μας τους σκεπτικιστές, όσους τέλος πάντων φοβούνται, για να πάνε να κάνουν το εμβόλιο.
Καρότο και μαστίγιο.

*** Πίστευα ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει να κρατάει μια σκούπα. Τελικά υπάρχει. Ο Κωστής Χατζηδάκης. Θυμάται όμως πώς κρατάνε τη στέκα του μπιλιάρδου. Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

*** «Για ενημέρωση της κοινής γνώμης, ανακοινώνεται ότι στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχουν περιέλθει πολυάριθμες καταγγελίες για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν και συνεχίζουν να παρουσιάζονται στα Μ.Μ.Ε. γεγονότα και σχόλια σχετικά με προσφάτως διαπραχθέν έγκλημα (ανθρωποκτονία). Όλα τα καταγγελλόμενα μελετώνται στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του Συμβουλίου», ανακοίνωσε το ΕΣΡ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Αυτοί παίρνουν μπρος μόνο μετά από «πολυάριθμές καταγγελίες». Μέχρι τότε όλα βαίνουν καλώς.
Το ίδιο και η ΕΣΗΕΑ.

*** «Ήρθα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία είναι πολύ κοντά στη νοοτροπία της Κολομβίας, επομένως θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου», είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού, Ντιντιέρ Ντελγκάδο, που μέχρι πρότινος έπαιζε στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.
Ρώτησε κι έμαθε ο άνθρωπος.

Η Ντάμα