Όταν οι υπουργοί έχουν μήνυμα…

Όταν οι υπουργοί έχουν μήνυμα…

Παλιά, δοκιμασμένη επικοινωνιακή τακτική για να κατασκευάσεις πολιτικό κλίμα: astroturfing. Όταν σφίγγουν τα γάλατα, αναλαμβάνουν να βρουν βαλτούς υποστηρικτές των πολιτικών τους. Ενδεικτικές πρόσφατες χρήσεις:

Από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον ηλικιωμένο που πρόσφερε τη σύνταξή του για το χρέος ενώ όλα γύρω βυθίζονταν στη μαύρη τρύπα των περικοπών.
Από την «Αννίτα Κ.» για τους νεκρούς στο Μάτι.

Από τον Χρήστο Σταϊκούρα που τον ευγνωμονούσαν οι ψαράδες του Αγίου Κωνσταντίνου επειδή μπήκε καράβι για Σποράδες αν και δεν φαίνεται άμεσα να επωφελούνται και ενώ το πέτυχε μεσούσης της σεζόν.

Από τον Άδωνη Γεωργιάδη που έλαβε ευχαριστήριο από συγγενή ασθενούς του ΕΣΥ την ώρα που όλα τα νοσοκομεία καταρρέουν, γεμίζουν ράντζα, στέλνουν ασθενείς σε ιδιώτες και μερικοί συνοδοί είναι παραπάνω από νευρικοί απέναντι στους γιατρούς.

Μόνο ο Αυγενάκης φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε όταν απαίτησε από φορείς να στείλουν γράμμα στον Μητσοτάκη λίγο πριν τον φάει από υπουργό. Σάμπως όλοι (σχεδόν) οι προαναφερόμενοι κατάφεραν να πετάξουν στάχτη στα μάτια και να διαμορφώσουν μια εικονική πραγματικότητα; Θ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός για τον ιό του Δυτικού Νείλου: Τρία κρούσματα στην Ηλεία – Οι δήμοι υψηλού κινδύνου

«Χιλιάδες ασημένια πτώματα κάλυψαν το λιμάνι» – Τα διεθνή ΜΜΕ για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο (Photos)

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαγραφή Λινού, η δικαίωση Πολάκη και στο βάθος… Κεντρική Επιτροπή

Δύο μέτρα και σταθμά στις εκδόσεις κρατουμένων – Ο Αρειος Πάγος άναψε πράσινο για τον Γεσίλνταγ αλλά όχι για Αγιαβέφε, Γιαμπέλι

Καιρός: Η «Ψυχρή Λίμνη» φέρνει βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες (LIVE)

ΒΟΑΚ: Ο άξονας του κακού – Υποσχέσεις που μένουν στα λόγια, απουσία υποδομών και έλλειμμα οδικής παιδείας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter