Όταν έκλαψε η Ζήνα… (για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο)

Όταν έκλαψε η Ζήνα… (για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο)

Είναι η παρουσιάστρια που ξεκινάει όλες τις φράσεις της με το “Εγώ”. Πρόκειται για την αγαπημένη της λέξη, ενώ πάντα -ό,τι κι αν παρουσιάζει- ο εαυτός της είναι η λατρεμένη της αναφορά.

Σήμερα, το “εγώ” μπήκε αρκούντως δακρύβρεκτο μπροστά στην υπερανάλυση του θέματος Στάθη Παναγιωτόπουλου. Τρελλαίνεται με κάτι τέτοια θέματα, η κ. Κουτσελίνη και παίζει ολόκληρα μονόπρακτα για να τα “πουλήσει” στο κοινό της. Πάλι έριξε κλάμα on air και μάλιστα με εντυπωσιακές κορυφώσεις, τύπου Αυτιά!

Μέχρι που επιστράτευσε και σουξέ του Πιτσίνιαγκα, για να κλάψει με στυλ.

“Πονάει η καρδιά μου δυνατά” (τα τα τα τα!!!!) είπε και ξεκίνησε την προσφιλή της “μπουγάδα” στα άπλυτα των υπόλοιπων Αρβυλαίων, υπογραμμίζοντας πόσο σίγουρη είναι πως τα παιδιά δεν ήξεραν τίποτε, δεν γινόταν να υποψιάζονται τη δράση του, πόσο καλά παιδιά είναι και πόσες φιλανθρωπίες κάνουν.

“Γιατί κι εγώ μήπως ξέρω τι κάνετε κι εσείς;” απευθύνθηκε στο πάνελ της, κοιτώντας με νόημα το φακό.

 

Πάντα την προτιμούσαν οι κατασκευαστές πλυντηρίων, γιατί κάνει τις βρωμιές αόρατες. Γιατί μπροστά στις κάμερες, είναι ευαίσθητη και καταρρέει με την αδικία.

Θυμάστε πόσο είχε συγκινηθεί με εκείνη την παράσταση του Λιγνάδη στις φυλακές. Ράκος είχε γίνει από το επίτευγμα του υπόδικου.

Σήμερα αφού κατακεραύνωσε και όσους ασχολούνται με το θέμα, ενώ εκείνη αν ασχολείται το κάνει για το καλό της κοινωνίας, πέρασε στο επόμενο θέμα.

Χοροπήδησε εκστασιασμένη, ξεράθηκε στα γέλια και υποδέχθηκε τον κ. Σεφερλή!

Άμα ξέρεις από δραματουργία…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter