ΟΣΦΠ: Ακάθεκτος για το αήττητο πρωτάθλημα, νίκησε 3-0 τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός έκανε… περίπατο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικράτησε εύκολα με 3-0 και συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του για την κατάκτηση του τίτλου, χωρίς να ηττηθεί.

Στο πρώτο 45λεπτο οι ερυθρόλευκοι ήταν μία ταχύτητα πάνω από τους αντιπάλους τους και “χτύπησαν” κυρίως από τον άξονα, όπου οι πράσινοι είχαν μεγάλο κενό. Πριν συμπληρωθεί το 25λεπτο είχαν σκοράρει δύο φορές και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε και συντήρηση δυνάμεων, καθώς την Τετάρτη έχει τη ρεβάνς του ημιτελικού στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Γκιλιέρμε. Ο Φορτούνης βρήκε υπέροχα τον Ελαμπντελαουί, αυτός σέντραρε, η μπάλα πήγε στο Λοβέρα, ο οποίος τροφοδότησε τον Ισπανό επιθετικό που νίκησε τον Διούδη.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 21’. Οι Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί «έκρυψαν» την μπάλα η οποία κατέληξε στον Ελ Αραμπί που σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής νικώντας για δεύτερη φορά τον Διούδη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Καφού.

Στο 34’ ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) απέβαλε τον Χατζηθεοδωρίδη για μαρκάρισμα στον Καμαρά, αλλά έκανε χρήση του VAR και τελικά χρέωσε με κίτρινη κάρτα τον αμυντικό του τριφυλλιού. Την κίτρινη αντίκρισαν και οι Γκιλιέρμε, Γκασπάρ, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ανουάρ, Ζαγαρίτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί (74’ Γκασπάρ), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (61’ Χασάν), Καμαρά (86’ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (74’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (61’ Καφού).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης (80’ Ζαγαρίτης), Ανουάρ (86’ Καμπετσής), Δώνης, Ζαχίντ (46’ Κολοβός), Αγιούμπ (72’ Μπουζούκης), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.