«Ως εδώ»: Kλιμακώνουν οι αστυνομικοί μετά τα ψίχουλα Μητσοτάκη – Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΝΔ (Photos)

«Ως εδώ»: Kλιμακώνουν οι αστυνομικοί μετά τα ψίχουλα Μητσοτάκη – Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΝΔ (Photos)

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αστυνομικοί, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για να διαμαρτυρηθούν, στον απόηχο των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) άπλωσαν πανό που έγραφαν «Ως εδώ» και «Αξιοπρεπής αστυνομία, αξιοπρεπής κοινωνία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε αύξηση 20% στην αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης για τους ένστολους, κάτι που «μεταφράζεται σε 0,55 ευρώ μεικτά την ώρα», όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις κάνοντας λόγο «για κοροϊδία».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της ανέφερε χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να παραδέχεται ότι η πρόσφατη αύξηση της νυχτερινής αποζημίωσης είναι “ενδεχομένως κατώτερη των προσδοκιών”».

Διαβάστε επίσης: Πύρινες αντιδράσεις αστυνομικών για τα… ψίχουλα Μητσοτάκη: «Το 20% που είναι μόλις 0,55 ευρώ μεικτά, κρατήστε το»

«Αναρωτιόμαστε, ποιος νοσηρός νους έπεισε τον Πρωθυπουργό να προβεί σε τέτοια ακατανόητη εξαγγελία (!) περί αυξήσεως κατά 20% της αποζημίωσης της νυχτερινής εργασίας που μεταφράζεται περίπου σε 0,55 ευρώ (μεικτά!) την ώρα; Ακόμη δε περισσότερο, ποιος εφηύρε την αιτιολόγηση του ευτελούς αυτού ποσού, την επομένη ημέρα, ως «συμβολική κίνηση», δήθεν λόγω δημοσιονομικής στενότητας; Γιατί αν είναι έτσι, κρατήστε το για να μη σας επιβαρύνουμε το δημοσιονομικό χώρο…» υπογράμμιζε η ΠΟΑΣΥ σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Γκλέτσος: Με τα χίλια θα αναγνώριζα τον Πολάκη ως πρόεδρο (Video)

Στο φως το κόλπο με τα πλαστά ποινικά μητρώα

Ντίνος Καρύδης: Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού

CNN: Το προφίλ του 58χρονου υπόπτου για την απόπειρα κατά Τραμπ – Οι αναρτήσεις στα social media για την Ουκρανία και η δωρεά

Οι 70 μέρες που αλλάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

FBI: Έρευνα για νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ – Συνελήφθη ένας ύποπτος στη Φλόριντα

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό και τη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter