Ωρωπός: Τραυματίστηκε σε λούνα παρκ ένα εξάχρονο παιδί – Έπεσε από τραμπολίνο

Ωρωπός: Τραυματίστηκε σε λούνα παρκ ένα εξάχρονο παιδί – Έπεσε από τραμπολίνο
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI)

Ενα εξάχρονο παιδί τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στον Ωρωπό, θυμίζοντας τον τρόπο που έχασε τη ζωή του 19χρονος Γιάννης στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Το γεγονός έγινε το βράδυ της Παρασκευής (16/8) και το παιδί ευτυχώς είναι καλά, ενώ ο πατέρας του έκανε μήνυση στους υπεύθυνους.

«Το παιδί μου έκανε τραμπολίνο και η οριζόντια επιφάνεια, το δάπεδο το ελαστικό το οποίο θα έπρεπε να είναι δεμένο με το πλαϊνό περιμετρικό δίχτυ, δεν ήταν. Οπότε την πρώτη φορά που ο γιος μου σε άλμα ακούμπησε το πλαϊνό περιμετρικό δίχτυ, ταλαντώθηκε και με τη βαρύτητα έπεσε στο κενό», είπε μιλώντας στο Star.

«Με το που ουρλιάζει η γυναίκα και βλέπουμε το παιδί να πέφτει, αρχίζω να τρέχω αυτά τα 4 – 5 μέτρα. Ανεβαίνω τις σκάλες για το τραμπολίνο, δεν καταλαβαίνω που θα περάσω, βλέπω τον γιο μου, του μιλάω… Τον πιάνω, βγαίνουμε έξω. Φτάσαμε στο σημείο να κλαίμε όλοι, ούρλιαζε ο γιος μου» πρόσθεσε ο πατέρας.

Ενώ έγινε το ατύχημα κανένας υπεύθυνος δεν πλησίασε καταγγέλλει ο πατέρας. «Όλο το διάστημα από τη στιγμή που ουρλιάζει η γυναίκα μέχρι να προσεγγίσω το παιδί, δε μας έχει πλησιάσει κανένας από τους υπεύθυνους» είπε.

 

Το συγκεκριμένο λούνα παρκ φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ να διαθέτει τις απαραίτητες άδειες, ωστόσο έχουν εκφραστεί παράπονα από γονείς για τις υποδομές.

Η αστυνομία σφράγισε το τραμπολίνο και συνέλαβε έναν υπάλληλο του λούνα παρκ. Επιτροπή από τον δήμο Ωρωπού έκανε αυτοψία στο λούνα παρκ.

«Καταθέτει έναν φάκελο στον οποίο λέει υπάρχουν αυτά τα όργανα που θέλει να εγκαταστήσει εκεί πέρα. Φέρνει και τα πιστοποιητικά από τον αρμόδιο φορέα που πιστοποιεί αυτά τα όργανα και μια διαβεβαίωση από τον αρμόδιο μηχανολόγο μηχανικό που λέει ότι όλα είναι εντάξει», είπε από πλευράς του ο Γιώργος Ασημάκης, ο δήμαρχος Ωρωπού, αναφορικά με τον έλεγχο που μπορούν να κάνουν για να δοθεί άδεια στο λούνα παρκ.

Διαβάστε ακόμη:

Χαλκιδική: «Μαϊμού» έλεγχος καταλληλότητας στο λούνα παρκ του θανάτου τη μέρα του δυστυχήματος (Video)

Μήλος: Εφημερία χωρίς… γιατρούς και πλήρωμα ασθενοφόρου αποκαλύπτει διευθυντής ΕΣΥ

Οσμή σκανδάλου στην εξαφάνιση του 28χρονου: Η δικηγόρος της οικογένειας «δείχνει» παρέμβαση υπουργού της ΝΔ στην ΕΛ.ΑΣ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter