Ωρωπός: 27χρονος προσπάθησε να εμβολίσει με το ΙΧ του δύο άτομα

Ωρωπός: 27χρονος προσπάθησε να εμβολίσει με το ΙΧ του δύο άτομα

Συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης, την Παρασκευή το μεσημέρι στον Ωρωπό, 27χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/10) έξω από κατάστημα στην περιοχή του Πολυδενδρίου, ο 27χρονος μαζί με 2 επιβαίνουσες στο αυτοκίνητο του μπήκε με σβηστά φώτα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και επιχείρησε να εμβολίσει αρχικά μια 28χρονη η οποία κατάφερε να διαφύγει ανεβαίνοντας σε παρακείμενη νησίδα και έπειτα ένα 20χρονο τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι και διέφυγε.

Αφορμή για την επίθεση ήταν λεκτική αντιπαράθεση που προηγήθηκε έξω από το κατάστημα, μεταξύ του 27χρονου κατηγορούμενου και της 28χρονης λόγω προσωπικών διαφορών, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να μεταβεί εντός του οχήματός του και να επιχειρήσει να εμβολίσει την 28χρονη κατά την αποχώρηση της μαζί με τον 20χρονο από το κατάστημα.

‘Αμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού που ανέλαβαν την προανακριτική έρευνα του περιστατικού, ταυτοποίησαν τον 27χρονο ως δράστη της επίθεσης και μετά από έρευνες τον εντόπισαν τα μεσημέρι της Παρασκευής να κινείται με όχημα στην περιοχή του Μαραθώνα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο 27χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και επιχείρησε να διαφύγει κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα εντός της πόλης του Μαραθώνα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς θέτοντας σε κίνδυνο άλλα οχήματα και πεζούς.

Έπειτα στάθμευσε έξω από το σπίτι του, εισήλθε εντός και επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά, όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Επιπρόσθετα κατασχέθηκε το όχημα του αλλά και το όχημα που χρησιμοποίησε για την επίθεση εναντίον της 28χρονης και του 20χρονου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη – Πέρασε με 138 ψήφους

Η χρυσή παράγκα της Μενδώνη – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη μετά την απόφαση της ΚΕ: «Η φωνή μας είναι το συνέδριο»

ΣΥΡΙΖΑ για Μαρινάκη: Ντροπιαστική η αναφορά του στη συναυλία για τα Τέμπη

Νίκος Μωραΐτης: Φωνή εντόμου τώρα είναι η φωνή του

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter