Οργή για το σκίτσο του Charlie Hebdo για τη Ζιζέλ Πελικό – «Ξεπέρασε τα όρια»

(AP Photo/Lewis Joly)

Σάλο και οργή προκαλεί το σκίτσο του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo για την υπόθεση της Ζιζέλ Πελικό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από αγνώστους που «στρατολογούσε» διαδικτυακά ο σύζυγός της για σχεδόν δέκα χρόνια.

Οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου δήλωσαν αηδιασμένοι με το σκίτσο που απεικονίζεται αναίσθητη στο κρεβάτι και μια ουρά από άνδρες να περιμένουν τη σειρά τους για να τη βιάσουν και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι και ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, να κρατά μια κάμερα στο χέρι. «L’Amour ouf, μια ταινία του Ντομινίκ Πελικό», είναι ο τίτλος του σκίτσου που φέρει την υπογραφή του Felix.

Διαβάστε επίσης: Ζιζέλ Πελικό: Η γενναία γυναίκα που επιβίωσε 92 βιασμούς – Η «χημική υποταγή» και η ανοιχτή δίκη

Η γυναίκα που συγκλόνισε τον πλανήτη με τα δεινά που υπέστη από τον ίδιο της τον σύζυγο έγινε βορά του σατιρικού περιοδικού, αναφέρουν πολλοί χρήστες των social, ενώ σχολιάζουν ότι για άλλη μια φορά ξεπεράστηκαν τα όρια.

«Αηδία», «απέχθεια», «αθλιότητα», είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που συνοδεύουν τις αναρτήσεις για το σκίτσο του Charlie Hebdo. «Αυτή η γυναίκα προφανώς δεν ταπεινώθηκε αρκετά… έπρεπε να δει τον εαυτό της και σε καρικατούρα», ανέφερε ένα σχόλιο.

«Ποιο είναι το μήνυμα;», σχολιάζει κάποιος άλλος και πρόσθεσε ότι το σκίτσο προκαλεί «εμετό». «Πραγματικά καμία αξιοπρέπεια και ήθος», αναφέρει άλλος χρήστης.

«Πρέπει να έχεις πέσει πολύ χαμηλά για να υπολογίζεις σε άθλια σκίτσα ώστε να υπάρχεις», έγραψε η Sarah Legrain, βουλευτής του αριστερού κόμματος «Ανυπότακτη Γαλλία», την ανάρτηση της οποίας μοιράστηκαν πολλοί χρήστες της πλατφόρμας Χ.

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο» στις ερωτήσεις για τα ελληνοτουρκικά με εντολή Μητσοτάκη;

Ασθενείς και βιομήχανοι έξαλλοι με τον Άδωνη για τα φάρμακα

«Μάσκες» στο… κενό για το Μαξίμου – Άκαρπες οι «κοινοβουλευτικές ενημερώσεις» και τα «γαλάζια» τραπεζώματα σε βουλευτές

Περού: Ποινή κάθειρξης 20 ετών στον πρώην πρόεδρο Αλεχάνδρο Τολέδο για το σκάνδαλο Οντεμπρέχτ

Μέση Ανατολή: «Νεκρός ο επικεφαλής της μονάδας 4.400» – Διαχειριστής των οικονομικών της Χεζμπολάχ

 

Ετικέτες