Οργή Τραμπ και… παραληρηματική επιστολή: Είναι παράνομη απόπειρα πραξικοπήματος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε την… οργή του για το γεγονός πως την Τετάρτη θα τεθεί σε ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων η πρόταση για την παραπομπή του σε δίκη για καθαίρεση, στέλνοντας επιστολή γεμάτη οργή στην πρόεδρο του σώματος, Νάνσι Πελόζι.

«Παράνομη απόπειρα πραξικοπήματος», χαρακτηρίζει -μέσω της εξασέλιδης επιστολής του προς την Πελόζι – τη διαδικασία για την παραπομπή του σε δίκη ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μάλιστα απειλεί τους βουλευτές των Δημοκρατικών, που εάν την Τετάρτη ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής του σε δίκη, τότε θα έχουν κηρύξει πόλεμο κατά της αμερικανικής δημοκρατίας!

«Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια παράνομη, κομματική απόπειρα πραξικοπήματος που με βάση τις τελευταίες εντυπώσεις, θα αποτύχει άσχημα στην κάλπη», ανέφερε ο Τραμπ κάνοντας επίσης μία νύξη προς τις εκλογές του 2020.

«Προχωρώντας με τη διαδικασία σας για άκυρη παραπομπή, παραβιάζετε τον όρκο σας στο αξίωμά σας, παραβιάζετε την υπακοή σας στο Σύνταγμα και κηρύσσετε ανοιχτό πόλεμο στην Αμερικανική Δημοκρατία», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ετικέτες