Ομπράντοβιτς: «Είπαν 500 φορές το ψέμα ότι είχα πάντα το μεγαλύτερο μπάτζετ – Έγινε μόνο μια φορά και ποτέ ξανά»

Ομπράντοβιτς: «Είπαν 500 φορές το ψέμα ότι είχα πάντα το μεγαλύτερο μπάτζετ – Έγινε μόνο μια φορά και ποτέ ξανά»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε ότι «τα μεγάλα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα τη Euroleague», ενώ αναφέρθηκε και στους κατά καιρούς σχολιασμούς και αναφορές για το ότι ο ίδιος προπονούσε πάντα τις ομάδες που είχαν τη μεγαλύτερη «μπάνκα» στην Ευρώπη.

«Μία χρονιά προπόνησα την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ και μετά ποτέ ξανά. Αυτή είναι μια ιστορία που λέγεται και δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Είναι εύκολο να πάτε και να ψάξετε στο ίντερνετ . Όταν κάποιος προσπαθεί να αποδείξει κάτι, δεν μπορεί, φαίνεται ότι λέει ψέματα. Όταν ένα ψέμα επαναλαμβάνεται 500 φορές, τότε είναι πιο εύκολο για όλους. Για να μην μιλήσω για την προπαγάνδα», ανέφερε ο 64χρονος προπονητής – θρύλος της Παρτιζάν σε συνέντευξή του στο Euronews.

«Για να παίξεις στην Euroleague, πρέπει να πληρώσεις. Ένας καλός μπασκετμπολίστας κοστίζει ένα ή δύο εκατομμύρια ευρώ. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ βέβαια και οι ομάδες με τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα την EuroLeague. Υπό αυτή την έννοια, πιστεύω ότι ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν μπορούν να κάνουν πολλά», σημείωσε στη συνέχεια ο Ζοτς σχολιάζοντας τις προσπάθειες των δύο εκπροσώπων της Σερβίας στη Euroleague.

Διαβάστε επίσης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική αποστολή με 13 μετάλλια (Photos – Video)

Super League: Οφσάιντ στην εφαρμογή του «ημιαυτόματου» – Οι Big 4 βρήκαν νέο πεδίο αντιπαράθεσης

Στην Αθήνα ο Τσεντί Οσμάν – Αυτή είναι η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter