Νέα «πυρά» του «γαλάζιου» Χαρακόπουλου: «Ο κόσμος έχει παράπονα από την κυβέρνηση» – Ζητά στροφή προς τα δεξιά

Νέα «πυρά» του «γαλάζιου» Χαρακόπουλου: «Ο κόσμος έχει παράπονα από την κυβέρνηση» –  Ζητά στροφή προς τα δεξιά

Την παραδοχή ότι κάτι δεν «πάει καλά» στην κυβέρνηση εξέφρασε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στο LarissaPress έθεσε ζητήματα αποτελεσματικότητας για την κυβέρνηση αλλά και θέματα ταυτότητας.

Την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θυμήθηκε» την Θεσσαλία ένα χρόνο μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel και λίγες μέρες πριν την ομιλία στου 88η ΔΕΘ, ο γαλάζιος βουλευτής αποδόμησε πλήρως τις επικοινωνιακές ενέργειες του Μαξίμου, λέγοντας ότι «υπάρχει μια υπόκωφη βοή. Ο κόσμος έχει παράπονα από την κυβέρνησή μας –εδώ στη Θεσσαλία είχαμε και τις πλημμύρες και νωρίτερα τον σεισμό, με τις πληγές να μην έχουν ακόμη κλείσει. Κερασάκι στην τούρτα των παραπόνων οι κακές πληρωμές αποζημιώσεων και αγροτικών επιδοτήσεων. Πιστεύω ότι χρειάζονται ταχύτερα ανακλαστικά πριν είναι αργά, πριν παγιωθεί αυτή η αίσθηση».

Παράλληλα, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σημείωσε ότι το τελευταίο διάστημα «η αίσθηση που δημιουργήθηκε σε πολλούς ότι η παράταξη απομακρύνεται από σταθερές αξίες, όπως η οικογένεια, -που βρίσκονται στον σκληρό πυρήνα της ιδεολογίας μας-, σε συνδυασμό με την αδυναμία πολλών να δουν με αισιοδοξία το μέλλον τους, παρά τη βελτίωση οικονομικών δεικτών, οδήγησε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στην επιβεβαίωσή του και στις δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν».

Επίσης, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος που ζητά στροφή προς τα δεξιά, τόνισε ότι «η επιλογή του επιτυχημένου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ως νέου Επιτρόπου μας στην Κομισιόν, στέλνει πολλαπλά μηνύματα».

Τέλος, σημείωσε ότι σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να είναι και η πρόταση για το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

Εισαγγελέας για ξέπλυμα στο όνομα της… φιλανθρωπίας: Ερευνάται ιδρυτής ΑΜΚΕ που έπαιρνε εκατ. από ιδιώτες για να στηρίζει καρκινοπαθείς

Στη φόρα τα «μυστικά» της Μέτσολα: Η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ο «λομπίστας» σύζυγός της – Αποκάλυψη Politico

Η αδελφότητα του επί κοντώ – Από τον Ντουπλάντις στον Καραλή και από τον Μπούμπκα στην Ισινμπάγεβα και τη Στεφανίδη

Επανέρχεται ο Πολάκης με αιχμές για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Το «εύκολο», το «δύσκολο» της υπόθεσης και τα «αδιευκρίνιστα»

Βίκυ Λέανδρος: Η απάντηση για το εξώδικο που έστειλε ο 101 ετών πατέρας της με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter