Ολυμπιακός: Το μεσημέρι στην Αθήνα ο Σεντρίκ Μπακαμπού

Ολυμπιακός: Το μεσημέρι στην Αθήνα ο Σεντρίκ Μπακαμπού

Μετά τον Χάμες Ροντρίγκες, η απόκτηση του οποίου θα ανακοινωθεί σήμερα, ο Ολυμπιακός αποκτά την τελευταία μέρα των μεταγραφών και τον Σεντρίκ Μπακαμπού ο οποίος είχε εντυπωσιάσει την τριετία 2015-18 με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Ο 31χρονος επιθετικός από το Κονγκό (έχει και γαλλική υπηκοότητα) ο οποίος θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Μαρσέιγ (είχε μαζί της διετές συμβόλαιο) θα υποβληθεί το απόγευμα σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σοσό και έφτασε μέχρι την πρώτη της ομάδα. Το καλοκαίρι του 2014 η Μπούρσασπορ τον απέκτησε δίνοντας 1,8 εκατ. ευρώ και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε με 7,5 εκατ στην Βιγιαρεάλ.

Στο «κίτρινο υποβρύχιο» έμεινε 2,5 χρόνια καθώς η Γκουοάν του Πεκίνου τον αγόρασε αντί 40 εκατ. ευρώ. Στην Κίνα αγωνίστηκε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 όταν τον πήρε η Μαρσέιγ με την οποία αγωνίστηκε σε ματς (4 γκολ, 2 ασίστ).

Εχει αγωνιστεί στην Κ20 της Γαλλίας και στη συνέχεια επέλεξε την εθνική ομάδα του Κονγκό (από εκεί κατάγονται οι γονείς του) με την οποία μετρά 40 συμμετοχές και 13 γκολ. Την ίδια ώρα σε συλλογικό επίπεδο έχει 363 συμμετοχές, 151 γκολ και 38 ασίστ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter