Ολυμπιακός : Θέλει πρόκριση από σήμερα κόντρα στη Σλόβαν για να πάει άνετος στη Μπρατισλάβα

Ολυμπιακός : Θέλει πρόκριση από σήμερα κόντρα στη Σλόβαν για να πάει άνετος στη Μπρατισλάβα

Ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα (19/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» να αντιδράσει κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και να αφήσει πίσω του την απογοήτευση που του προκάλεσε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League.

Στόχος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι να πάρει ασφαλές σκορ πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι με τους Σλοβάκους για τα πλέι οφ του Europa League, να βρεθεί με το ενάμιση πόδι στους ομίλους της διοργάνωσης και παράλληλα να πάει χωρίς άγχος στη ρεβάνς της επόμενη Πέμπτης στη Μπρατισλάβα.

Ο Μαρτίνς έχει φροντίσει να δώσει στους παίκτες του όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τους Σλοβάκους, έτσι ώστε να μην την πατήσουν όπως με τη Λουντογκόρετς. Επιπλέον, το πλάνο που έχει στο μυαλό του δεν έχει φυσικά καμία σχέση με τις ενδεκάδες που είχε παρατάξει κόντρα στους Βούλγαρους και στα δύο ματς.

Σύμφωνα με όσα έδειξαν οι προπονήσεις, στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενδεχομένως να βρεθούν οι Βατσλίκ (πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του), Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. Όλα αυτά αν τελικά ο Μαρτίνς επιλέξει σύστημα 4-3-3. Διαφορετικά θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι.

Σε ο,τι έχει να κάνει με τον Χένρι Ονιεκούρου, ο Νιγηριανός είναι έτοιμος να βοηθήσει και λογικά ο Μαρτίνς θα τον χρησιμοποιήσει σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Από πλευράς Σλοβάκων, η Σλόβαν αποδεδειγμένα είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από τη Λουντογκόρετς. Όμως είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και αποκλείστηκε δύσκολα από τη Γιουνγκ Μπόις στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Στον γ’ προκριματικό του Europa League, απέκλεισε την αδύναμη Λίνκολν Ρεντ Ιμς του Γιβραλτάρ με νίκη 3-1 εκτός και 1-1 στη ρεβάνς.

Τα προβλήματα για τους Σλοβάκους είναι πολλά από τραυματισμούς και κυρίως γιατί έχουν αργήσει πολύ να ενισχυθούν τις μεταγραφές με αποτέλεσμα να έχουν μείνει 17-18 ετοιμοπόλεμοι παίκτες. Θα απουσιάσουν σίγουρα, ο βασικός γκολκίπερ Μίχαλ Σούλα που τραυματίστηκε, οι τιμωρημένοι δύο βασικοί της στόπερ, Αμπένα και Μεντβέντεφ και ο Αργεντινός αριστερός μπακ Ντε Μάρκο, ενώ εκτός ομάδας βρέθηκε την περασμένη βδομάδα ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ Ρατάο τον οποίο έδιωξε ο κόουτς καθώς είχαν θερμό επεισόδιο μεταξύ τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter