Ολυμπιακός: Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από το… Λονδίνο

Ολυμπιακός: Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από το… Λονδίνο

Τα ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό ήρθαν χθες βράδι από το Λονδίνο εκεί όπου η Τσέλσι στην προτελευταία αγωνιστική της Premier League νίκησε στο ντέρμπι τη Λέστερ με 2-1 κι έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για να μείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να κερδίσει το εισιτήριο στο επόμενο Champions League. Κάτι που αν συμβεί τελικά θα στείλει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League στις 20-21 Ιουλίου αντί του πρώτου προκριματικού γύρου που είναι να λάβει κανονικά μέρος στις 6-7 Ιουλίου κάτι που σημαίνει δυο επιλέον εβδομάδες ξεκούρασης.

Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Τσέλσι είναι φαβορί για την τετράδα και θέλει μία νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άστον Βίλα για να “κλειδώσει” το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης της επόμενης σεζόν.

Σήμερα (19/5) η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπέρνλι και αν νικήσει θα πιάσει στην 4η θέση τη Λέστερ και θα είναι και οι δύο μόλις έναν πόντο πίσω από την Τσέλσι. Συνεπώς το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο, στην αυλαία του αγγλικού πρωταθλήματος θα κριθούν τα δύο παό τα τέσσερα εισιτήρια για το επόμενο Champions League. Η Τσέλσι θα παίξει εκτός έδρας με την Αστον Βίλα και με νίκη παίρνει το ένα εισιτήριο, η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί την Κρύσταλ Πάλας και η Λέστερ την Τότεναμ.

Αν η Τσέλσι δεν καταφέρει να μείνει τελικά στην τετράδα, τότε ο Ολυμπιακός θα εύχεται να μην κερδίσει το τρόπαιο του φετινού Champions League (παίζει στις 29 Μαίου στον τελικό με την Μάντσεστερ Σίτι) έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει από τον β’ προκριματικό…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter