Ολυμπιακός: Στο πρωτάθλημα θα εκτίσει την αποβολή του ο Χολέμπας και όχι στον τελικό του Κυπέλλου

Η αποβολή του Χοσέ Χολέμπας στο 90ο λεπτό του χθεσινού αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΣ 3-1 ήταν η 4η αποβολή στην καριέρα του 37χρονου αμυντικού.

Ο Χολέμπας δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες και τις δύο από τα νεύρα του και υπήρξε προσωρινά σύγχυση με το αν χάνει τον τελικό του Κυπέλλου στον οποίο προκρίθηκαν οι Πειραιώτες. Τελικά διευκρινίστηκε ότι δεν θα παίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ στις 5 Μαΐου με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και όχι από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Χολέμπας αποβλήθηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία στις 29 Οκτωβρίου 2006 όταν με τη Μόναχο 1860 αντιμετώπιζε την Ρέιτλιγκεν. Εκείνο το ματς έμεινε στο 0-0 και ο Χολέμπας αποβλήθηκε στο 84ο λεπτό.

Η δεύτερη ήταν στις 26 Ιανουαρίου 2014 όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε εκτός έδρας κόντρα στη Ξάνθη. Ο έμπειρος μπακ αποβλήθηκε στο 73′ της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες να νικούν 2-0. Στις 12 Μαΐου 2019 στην Αγγλία, αποβλήθηκε στο εντός έδρας ματς της Γουότφορντ με τη Γουέστ Χαμ, όταν αποβλήθηκε στο 48’ και η ομάδα του είχε χάσει με σκορ 4-1.

Ετικέτες