Ολυμπιακός: Στο Κατάρ ο Γκιγιέρμε με 3 εκατ τον χρόνο!

Ολυμπιακός: Στο Κατάρ ο Γκιγιέρμε με 3 εκατ τον χρόνο!

Παρελθόν οριστικά αποτελεί για τον Ολυμπιακός ο Βραζιλιάνος μέσος Γκιγιέρμε, ο οποίος υπέγραψε στην Αλ Σαντ του Κατάρ, συμβόλαιο ζωής (είναι 30 χρονών) , αντί 3 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε όμως όταν ήρθε η πρόταση στον βραζιλιάνο από την αραβική ομάδα την οποία προπονεί ο παλιός μεγάλος άσος της Μπαρτσελόνα Τσάβι, στάθηκε αδύνατον να τον κρατήσει, αφού τα οικονομικά δεδομένα ήταν τεράστια…

Ο Γκιγιέρμε είναι ήδη στην Ντόχα να υπογράψει, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει 4 εκατ ευρώ. Και την επίσημη ανακοίνωση της Αλ Σαντ να βγαίνει ακόμη και σήμερα.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου, δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Κυριακή (30/8). Κι αυτό γιατί δεν θα έχει συνολικά στη διάθεση του τους παίκτες που πήραν μεταγραφή κι έφυγαν (Τσιμίκας, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Γκασπάρ), τους τραυματίες Σα, Σουντανί και τους Σεμέδο, Τζολάκη που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και βρίσκονται ακόμη σε καραντίνα!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter