Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία οι υποθέσεις Φορτούνη, Ελ Κααμπί και Μασούρα – Τα δεδομένα

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία οι υποθέσεις Φορτούνη, Ελ Κααμπί και Μασούρα – Τα δεδομένα

Εξελίξεις όσον αφορά τις υποθέσεις των Κώστα Φορτούνη, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Γιώργου Μασούρα, αναμένονται εντός της εβδομάδας στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν και να κλείσουν τα ανοιχτά «μέτωπα» όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ, για να επισπεύσουν στη συνέχεια τις μεταγραφικές κινήσεις τους.

Για τον Κώστα Φορτούνη επικρατεί αισιοδοξία στον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει δεχθεί αρκετά «δυνατές» προτάσεις, οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα ποδοσφαιριστή συνεχίζονται, με την υπόθεση να την αναλαμβάνει προσωπικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον Φορτούνη.

Προτάσεις από το εξωτερικό έχει δεχθεί και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πραγματοποίησε ονειρική σεζόν με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απαντήσει με βελτιωμένη πρόταση στον Μαροκινό φορ, που εξετάζει τις επιλογές του και αναμένεται να αποφασίσει όσον αφορά τη συνέχεια της καριέρας του. Πάντως, για το θέμα Ελ Κααμπί έχει αναλάβει δράση και ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει δηλώσει στον Ελ Κααμπί ότι τον θέλει στο λιμάνι.

Τέλος, όσον αφορά τον Γιώργο Μασούρα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από τη Μπόχουμ, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή σκηνικού και να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Και οι τρεις υποθέσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Βάργκα – Τα νεότερα για την υγεία του (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter