Ολυμπιακός: Πρόταση να διεξαχθεί Δευτέρα του Πάσχα ο τελικός του κυπέλλου

Ολυμπιακός: Πρόταση να διεξαχθεί Δευτέρα του Πάσχα ο τελικός του κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός πρότεινε στην Λίγκα να διεξαχθεί νωρίτερα ο τελικός Κυπέλλου που με απόφαση της ΕΠΟ έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές πρότειναν ο τελικός να οριστεί τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 3 Μαΐου.

Η Λίγκα δεν έλαβε απόφαση επί της πρότασης του Ολυμπιακού, καθώς οι άλλες τρεις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν. Με την πρόταση του ο Ολυμπιακός πρακτικά ζητάει να ολοκληρωθεί νωρίτερα η τρέχουσα σεζόν, δηλαδή στις 16 Μαΐου, που είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Κι αυτό προκειμένου οι δύο φιναλίστ του τελικού να κερδίσουν μία εβδομάδα ξεκούρασης ενόψει της νέας χρονιάς. Η ξεκούραση δεν… ισχύει για τους παίκτες που είναι διεθνείς, καθώς τον Μάιο και αρχές Ιουνίου θα διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων και ακολουθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πρέπει να επισημανθεί ότι και να γίνει δεχθεί η πρόταση του Ολυμπιακού από την Λίγκα, την τελική απόφαση θα λάβει το ΔΣ της ΕΠΟ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter