Ολυμπιακός- Παναιτωλικός 0-0: Βρήκε σε αγρινιώτικο τείχος

Ολυμπιακός- Παναιτωλικός 0-0: Βρήκε σε αγρινιώτικο τείχος

Παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να διασπάσει το τείχος του Παναιτωλικού (0-0) που πήρε για πρώτη φορά βαθμό απέναντι στους Πειραιώτες στο Ν. Φάληρο, στην 4η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την καθολική υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες για γκολ πέρα από κάποια σουτ των Στάμενιτς, Βέλντε κι Εσε. Αντίθετα ο πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά Παναιτωλικός απείλησε σοβαρά σε τρεις αντεπιθεσεις. Δύο φορές τα σουτ του αμαρκάριστου στη περιοχή Μαυρία έφυγαν ξυστά άουτ, ενω κοντινή κεφαλιά του Μπουζούκη είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και στο 56′ ο Ελ Κααμπί πλάσαρε αλλά ο Μλάντεν έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο 60′ ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε τετραπλή αλλαγή για να φρεσκάρει την ομάδα του ρίχνοντας στο ματς και τους νεοφερμένους Γουίλιαν και Ολιβέιρα. Ομως και πάλι οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα του μαχητικού Παναιτωλικού.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να απειλούν για τα καλά στις καθυστερήσεις. Αρχικά με κεφαλιά του Ελ Κααμπί, στη συνέχεια με σουτ άουτ του Μάρτινς αλλά το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Ο Βεργέτης έδειξε κίτρινες στον Λιάβα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι (82′ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (61′ Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (61′ Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο (61′ Γουίλιαν), Βέλντε (61’Γιάρεμτσουκ), Ελ Κααμπί.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας (77′ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρεθ, Μπουζούκης (77′ Λαχούντ), Μπελεβώνης (70′ Ρουίθ), Ντίας (63′ Ρόα) Λομόνακο (77′ Μαϊντέμπας).

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία εξπρές Boris – «Βουτιά» της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Νίκος Παππάς: Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους θα φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θέρμη: Εξιτήριο πήρε το 2 ετών αγόρι – Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε την οικογένεια

Υπόθεση Πελικό: Η στιγμή της σύλληψης του 71χρονου που υπνώτιζε και βίαζε τη σύζυγό του επί 10 χρόνια (Video)

Παραλίγο σύγκρουση στον Προαστιακό: «Αν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας δεν θα είχε συμβεί τίποτα», λέει ο μηχανοδηγός

Σαλαμίνα: Στο δρόμο πεταμένοι οι πυροσβέστες του νησιού

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter