Ολυμπιακός – Νότιγχαμ 3-4: Πλήρωσε τα αμυντικά κενά του

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ 3-4: Πλήρωσε τα αμυντικά κενά του
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Την ήττα με 3-4 γνώρισε ο Ολυμπιακός σε φιλικό ματς από την άλλη ομάδα του Β. Μαρινάκη τη Νότιγχαμ.

Για πρώτη φορά στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο πρώτο εντός έδρας φιλικό του με τη φανέλλα με το επετειακό έμβλημα των 100 χρόνων ζωής του συλλόγου. Παράλληλα, στο “Γ. Καραϊσκάκης” παρουσιάστηκαν πριν το ματς τα τρόπαια του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League που κατέκτησαν πέρσι οι “ερυθρόλευκοι”. Πριν τη σέντρα ο Β. Μαρινάκης μίλησε στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και είπε:

“Φέραμε τα κύπελλα εκεί όπου ανήκουν, στον ναό μας, το “Γ. Καραϊσκάκης”. Από σήμερα ξεκινάμε για νέες περιπέτειες με νέα όνειρα και με νέες προσδοκίες. Είμαστε μια οικογένεια και πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια. Να είστε καλά, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές μας και περιμένουμε ακόμα περισσότερα, στη Βραζιλία (σ.σ. στο Διηπειρωτικό που θα συμμετάσχει η Κ19), στο πρωτάθλημα και στην ευρωπαϊκή μας πορεία”.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός προβλημάτισε τόσο αμυντικά όπου δέχθηκε τρια γκολ σε τρεις στημένες φάσεις, όσο και δημιουργικά. Στο 16′ με κεφαλιά ο Γέιτς άνοιξε το σκορ για τη Νότιγχαμ. Οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και στο 24′ ισοφάρισαν με καταπληκτική ενέργεια και σουτ του Ζέλσον. Στο 43′ από λανθασμένη απόκρουση του Τζολάκη, ο Γουντ με γυριστό σουτ σε κενή εστία έκανε το 1-2.

Στο β’ μέρος η Νότιγχαμ πέτυχε και 3ο γκολ πάλι με κεφαλιά του Γέιτς στο 62′. Τα αμυντικά κενά των “ερυθρολεύκων” ήταν τεράστια και στο 68′ ο Ελάνγκα με καταπληκτική ατομική προσπάθεια έκανε και το 1-4.

Ο Ολυμπιακός με την είσοδο στο ματς των Ροντινέι, Ορτεγκα, Βέλντε και Γιάρεμτσουκ ανέβηκε αισθητά και κατάφερε να μειώσει στο 78′ με τον Ζέλσον μετά από σουτ του Βέλντε στο δοκάρι. Και στο 89′ ο Βέλντε με εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ μείωσε σε 3-4, ενώ στο 91′ ο Γιάρεμτσουκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κοστίνια (70′ Ροντινέι) Ρέτσος, Πιρόλα, Αποστολόπουλος (70′ Ορτέγκα), Στάμενιτς (62′ Μπακούλας), Έσε, Τσικίνιο, Μάρτινς, Μασούρας (70′ Βέλντε), Κωστούλας (70′ Γιάρεμτσουκ).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Σελς, Αϊνα (83′ Μορέιρα), Μουρίγιο (83′ Μιλένκοβιτς), Μπολί (75′ Ομομπιντέλε), Γουίλιαμς (83′ Τόφολο), Σανγκαρέ (57′ Ντανίλο) Άντερσον (73′ Χότα), Γκιμπς-Γουάιτ (57′ Ελάνγκα), Ντομίνγκες (57′ Οντόι), Γέιτς (89′ Αμποτ), Γουντ 73′ Αβονίγι)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter