Ολυμπιακός: Νίκησε την Τερνάνα (0-4) και το Σάββατο παίζει με τη Ρόμα

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Τερνάνα, ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ιταλίας, την οποία νίκησε με 4-0. Αύριο, Σάββατο (18.00), η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα αντιμετωπίσει σε ένα πολύ δύσκολο φιλικό την Ρόμα στο Ριέτι.

Κουρασμένοι και ασύνδετοι ήταν οι Πειραιώτες στο ντεμπούτο του Γιάρεμτσουκ, στο πρώτο 15λεπτο, ανέβηκαν στη συνέχεια και στο δίλεπτο 20′-21′ έχασαν δυο πολύ καλες ευκαιρίες με τον Μασούρα για να ανοίξουν το σκορ. Ομως τίποτα το ιδιαιτερο υπήρξε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη εικόνα και ο Ιταλός γκολκίπερ του αρνήθηκε δυο φορές το γκολ (53′ και 55′) σε σουτ του Γιάρεμτσουκ και κεφαλιά του Κοστίνια. Ομως στο 58′ από πάσα του Ουκρανού φορ ο Μάρτινς με διαγώνιο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 60′ μετά από κόρνερ του Μασούρα ο νεαρός Κουτσίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2 και τρία λεπτά μετά, σουτ του Παπακανέλλου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 76′ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Νορβηγός Βέλντε λίγο μετά την είσοδο του στο ματς, με ξερό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3. Ο Παπακανέλλος διαμόρφωσε το τελικό 0-4 στο 82′.

Για τους “ερυθρόλευκους” ξεκίνησαν οι Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Ζέλσον, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ. Επαιξαν στο β’ μέρος και οι Μπότης, Βέλντε, Μπιανκόν.

Ετικέτες