Ολυμπιακός: Νέα φιλική ισοπαλία (1-1 με την Λέγκια Γκντάνσκ)

Tην 3η σερί φιλική του ισοπαλία έφερε σήμερα (3/7) ο Ολυμπιακός στην Πολωνία κόντρα στην περσινή Κυπελλούχο Λέγκια Γκντάνσκ με 1-1 και είναι χαρακτηριστικό ότι για δεύτερο σερί ματς ισοφάρισε στο φινάλε. Αυτή την φορά με σουτ του Γκερέρο στο 90’.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 65’ ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μαζεμένες 7-8 αλλαγές κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λέγκια και προηγήθηκε (69’) στο σκορ με τον Βόλσκι.

Oι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στο 35’ τον Βούκοβιτς πιθανότατα με θλάση στον «δικέφαλο»

Aυτό ήταν το 4ο φιλικό του Ολυμπιακού στην Πολωνία μετά τη νίκη 3-2 επί της Βιτορούλ και τις δύο ισοπαλίες με την Πογκόν (1-1) και την Χάποελ Μπερ Σεβά (2-2).

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με τους Σα (65’ Σιαμπάνης), Ομάρ (65’ Τοροσίδης), Σεμέδο (65’ Παπαδόπουλος), Βούκοβιτς (35’Μπα), Τσιμίκα (63’ Κούτρης), Μπουχαλάκη (65’ Ανδρούτσος), Γκιγιέρμε, Μπρούνο (65’ Γιώργος Μασούρας), Φορτούνη (65’ Γκερέρο), Ποντένσε (65’ Ποντένσε), Ντουρμισάι (51’ Βαλμπουενά).

Η αρχική ενδεκάδα της Λέγκια Γκντανσκ: Αλομέροβιτς, Φίλα, Ναλέπα, Μαλόκα, Μλαντένοβιτς, Λούκασικ, Κουμπίτσκι, Γκάχος, Βόλσκι, Σόμπιετς, Ουντόβιτσιτς.

*Το φιλικό ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση γιατί το πούλμαν του Ολυμπιακού κόλλησε στην κίνηση κατά την διαδρομή από το Γκνιεβίνοστο Γκντανσκ.